Krtek Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Zdravim potreboval bych radu jak mate udelany plata misto rolety v kufru.Potrebuju aby me to plato udrzelo 2 zesiky kazdou radu uvitam jak zadelat do kufru a fota se tez budou hodit!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Zdravim potreboval bych radu jak mate udelany plata misto rolety v kufru.Potrebuju aby me to plato udrzelo 2 zesiky kazdou radu uvitam jak zadelat do kufru a fota se tez budou hodit!!! :( A to plato potřebuješ vyndavat, Bych řekl že tady maj všichni zesíky v kombi schovaný spíš v podlaze dvojitej kde nepřekážej než si tam udělat plato který nejde vyndat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 tak tak. zesiky urcite do dvojity podlahy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Květen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Dvojtou podlahu nemam a ja to ci na plato ktere bude napevno :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Květen 13, 2010 Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 Hledej na netu, mas tam zeleneho kombika Mojito (zda se my ze je negde z Moravi) a ten to ma dost dobre vyreseno. Ja zadne foto nemam ale dukladne jsem to prohlidl na jednom z srazu a je to udelane dobre. A co treba zesilovace namontovat na boku jak jsou ta ulozna mista? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Květen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 Hledej na netu, mas tam zeleneho kombika Mojito (zda se my ze je negde z Moravi) a ten to ma dost dobre vyreseno. Ja zadne foto nemam ale dukladne jsem to prohlidl na jednom z srazu a je to udelane dobre. A co treba zesilovace namontovat na boku jak jsou ta ulozna mista? Zdarec jj potreboval bych nejaky to jeho foto vim o jakou Oktu jde nesehnal jsem ani na nej kontakt :D Na boky to u me nejde na jednom mam kapacitor a na druhym hasicak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Dvojtou podlahu nemam a ja to ci na plato ktere bude napevno :P Tak si ji vyrob. Není to problém :D Porád prostě nemůžu pochopit co někoho vede k tomu koupit si kombika a pak to celý zabít pevným platem,aby tam nešlo ani nic pořádně naložit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Květen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Tak si ji vyrob. Není to problém :D Porád prostě nemůžu pochopit co někoho vede k tomu koupit si kombika a pak to celý zabít pevným platem,aby tam nešlo ani nic pořádně naložit... To vis ja nemam auto na vozeni veci!!!Ja si ho poridil proste ze se me libi!!! :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 (upraveno) To vis ja nemam auto na vozeni veci!!!Ja si ho poridil proste ze se me libi!!! :D Tak to pak jo. Ale myslím že udělat pevný plato bude dosti boj. Budeš muset udělat zespodu nějakou konstrukci dle mě aby to uneslo desku se zesilovačema... Upraveno Květen 14, 2010 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Květen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Tak to pak jo. Ale myslím že udělat pevný plato bude dosti boj. Budeš muset udělat zespodu nějakou konstrukci dle mě aby to uneslo desku se zesilovačema... Prave a to me zatim nenapadlo jak potreboval bych kontakt na toho co ma tu Mojito Octu ten ho tam ma pokud nekdo vite kontakt piste diky!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Nikdo ho neznate??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 tak si tu konstrukci vymysli sám, co je těžkýho na tom nakutit pár prkýnek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 tak si tu konstrukci vymysli sám, co je těžkýho na tom nakutit pár prkýnek :P Ja nejsem truhlar ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Ja nejsem truhlar :P na to nemusíš ani bejt stačí jen bejt trochu zručnej jako MÁ maličkost :P tady máš odkaz ke mě do vlákna když jsem si dělal 2-tou podlahu ;) :P http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...ost&p=61285 nic na tom není :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 Ja nejsem truhlar :) :( Není to o tom zda jsi truhlář nebo ne... Taky nejsem truhlář a snažím se... Buď vymyslet pár prkýnek nebo nějakou železnou kci z jeklíků... Vymyslet se toho dá mrak. Přemejšlej jak by se ti to líbilo, vem si metr a tužku a kresli si u toho... Za chvíli tomáš vymyšlený. A pak si to můžeš nechat vyrobit když nejsi truhlář... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Červen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 Není to o tom zda jsi truhlář nebo ne... Taky nejsem truhlář a snažím se... Buď vymyslet pár prkýnek nebo nějakou železnou kci z jeklíků... Vymyslet se toho dá mrak. Přemejšlej jak by se ti to líbilo, vem si metr a tužku a kresli si u toho... Za chvíli tomáš vymyšlený. A pak si to můžeš nechat vyrobit když nejsi truhlář... Diky no :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Diky no ;) není zač,ael jinak to nepůjde. Nebo pak navštívit nějakou firmu, která se zabývá instalací autohifi a říct jim, že je ti jedno jak,ale ať něco vymyslej... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 není zač,ael jinak to nepůjde. Nebo pak navštívit nějakou firmu, která se zabývá instalací autohifi a říct jim, že je ti jedno jak,ale ať něco vymyslej... Jasny to bych mohl,ale stejne pokud nekdo ho znate ci mate na nej jakykoliv kontakt pls piste dikes ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Nikdo nemate kontak na chlapka co ma tu Oktavu Mojito??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Já neměl zesik v platě ale jeden subáč a můžu říct že po půl roce ježdění mi to vytahlo vzadu plasty a vrže mi strop....už bych nikdy do plata radši nic nedal(bez podepření) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Říjen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Já neměl zesik v platě ale jeden subáč a můžu říct že po půl roce ježdění mi to vytahlo vzadu plasty a vrže mi strop....už bych nikdy do plata radši nic nedal(bez podepření) Ja chci dat plato napevno a dat na nej dva zesilovace nic vic a hlavne mam combika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.