Radas Odesláno Říjen 23, 2021 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2021 (upraveno) Vzhledem k tomu že mám rád vůni Vanilky tak jsem si řekl že se pokusím vyrobit vůni do osvěžovače VINOVE do kterého jsem Vanilku nesehnal, Co budeme potřebovat: 1, osvěžovač který lze rozebrat a umožňuje vložení níže popisované náplně v mém případě to byl osvěžovač VINOVE a kelímkový s horní regulací, 2, aranžovací hmotu v mém případě Oasis florex (k dostání v květinářství) 3, vonný olej v mém případě Vanilka (k dostání v květinářství) 4, misku a zalamovací čepel postup je následující: demontáž osvěžovače vzduchu a vyjmutí původních náplní podle kterých si zalamovací čepelí vyřízneme stejný tvar z aranžovací hmoty po vyříznutí doporučuji vložit do osvěžovače jestli dobře sedí, opatrně vkládat protože hmota je dost křehká a ráda se láme, v misce rozmícháme vonný olej: 1, VINNOVE jsem použil 15 ml převařené studené vody a 4 kapky vonného oleje 2, Do kelímku jsem použil 40 ml převařené studené vody a 10 kapek vonného oleje Jakmile máte připravenou namíchanou vůní tak stačí vložit u VINOVE do misky a tekutina nasákne do aranžovací hmoty, v případě kelímku můžete hmotu vložit přímo do kelímku s již namíchanou vůní Jakmile hmota nasákne je možné vše poskládat, uzavřít a vložit si do auta Lze jistě použít i jinou vůni, které je nespočet a jistě si vyberete, ale je potřeba vyměnit aranžovací hmotu která je po 25 dnech stále krásně voňavá po vanilce Upraveno Říjen 23, 2021 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.