Janci Odesláno Listopad 2, 2021 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2021 Zdravím chlapi, potreboval by som poradiť lebo mám problém so štartovaním. Mám Škodu Octavia 3, 2.0TDI, 110KW, DSG, 2017, 230000km a niekedy sa mi stane že keď je motor zahriaty nechytí na prví krát…. Prejavuje sa to tak ze otočím kľúčom, začnem štartovať auto ako keby naskočilo a hneď vzápätí mi auto zhasne…. Urobí to asi z 10 štartov 3 krát a vždy len keď je motor zohriaty. Nestretol sa stym niekto? Za každú odpoveď ďakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan s Odesláno Duben 17, 2023 Sdílet Odesláno Duben 17, 2023 Mám rovnaký problém, podarilo sa Vám to už vyriešiť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 17, 2023 Sdílet Odesláno Duben 17, 2023 měl jsem podobnej problem na Octavia II, pomohlo pripojit druhe auto pres startovaci kabely a kdyz to chytlo hned bylo jasne ze baterka uz to nedava protoze na teplej start musi tocit vic. 2017 - 2023 je 6 let a to by mohlo mit narok na vymenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.