martink52 Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Njn, ona bydlí přímo nad náma, tak čekám kdy mi tu začnou lozit nějaké housenky bo co. Nedávno jsem jednu našel právě u trubek od topení co vedou skrz strop k ní. :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 To by jsi určitě vyhrál ty :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 25, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2012 Storme čím jsi to zase přijel ? Ty ty služební auta střídáš jako ponožky, ale hlavně, že svého černocha máš v rachotě ve dvoře. Ta Kia co jsi tu s ní byl předevčírem tuším vypadala docela zajímavě. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 Tak na to přejíždění z rachoty domů... :D Jj, korejce sice nemusím, ale Optima je fakt Good. Pohodlí, výbava, vzhled....nejezdilo se s tím špatně. Hodně lidí na to i čumělo, protže to ještě neviděli a ptali se mě co to je za Kiu :D V té bílé se mi fakt líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 27, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 Jj to je snad jedina pekna Kia ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 Jj, to je, mělo to i dokonce odvětrávaní prdele. Interiér taky hodně v klidu, všechno v elektrice, akorát když jsem to přišlápnul na dálnici, nemělo už takovou stabilitu na jakou jsem zvyklý u Škodovky. Škoda je prostě Škoda. Ještě se mi celkem líbí i nový Ceed....ty kurwy šikmooké umí na pohled udělat i hezké auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 27, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 Jo to umi ale vse je kopie kamo a dilenske zpracovani nic moc!!A v Ceedu ty prevodovky a nektere motory jsou propadak..ver mi,pracuji tam a nekoupil bych si to auto..jeste kdyz vidim jak to delaji a jak vsechno spatne se snazi ututlat :wallbash: Tam se hraje na kvantitu ne na kvalitu!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 27, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 Je to I40 v sedanu, všechno je to jak přes kopírák, hnujdaj a kia všechny ty modely. Některý jsou fajn, ale vždycky je tam něco co mě odradí. B) I když nikdy nevíš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 Souhlas, vzdy kdyz jedu kolem AC tak cucim ze fakt ta kia vypada dobre :-) ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 Je to tak, mají úplně jinou filozofii prodeje a masivní reklamu, která řádně lidi masíruje. Vzhledově dobré auta, ale kvalitou zpracování a jizdníma vlastnostma to na koncern VW mít nikdy nebude. A přitom už dnes nejsou zrovna nejlevnější a to nebudu povídat o cenách garančích prohlídek. A pokud chce mít někdo tzv 7-letou záruku, musí na ně prostě chodit do autorizáku, takže ty prachy z lidí vydojí tak či onak. ....jen pro příklad...první garančka na Kia Rio - cca 10 000,- Kč ...no není to psycho ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 a tak to je moc pekna cena :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 Rio?? :lool: To je drsný, dyt to stálo nový 200tis ne B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 Storm-mas pravdu....proc asi dava Kia nebo hyundai 7a 5 let zaruku??a Wv grou jen 2 roky??Neco natom bude ne??Prijela nova i30 po 60tis km po testu prahy zespod zhnile a drzaky lanovodu uhnite ze se normalne drolili..nechapu to chtel bych to auto videt tak za 5-10 let ve srovnani se skodou treba..Ted jsem videl test jak i30 combi porazila skodu octavii II facelift i30 tam byla v plne palne a octavie uplne zaklad mel jen manualni klimu a predni stahovani oken a i30 nabita z kosmu...je to lakadlo na ty lidi a marketingovej tah..od te doby co je hyundai v Nosovicich tak vsude se serou v obchode jsou od elektrospotrebicu az po textil znacka hyundai!!Masakr..jdete na Ostravske letiste do Mosnova a co je vevnitr??Zadna skoda ale hyundai!!! prileti te na letiste dosednete letadlem na OV letis a vita vas transparent WELCOME TO OSTRAVA HYUNDAI!!! Neni to silene jak ti korejci se tu serou a bude hur kamo..novej hyundai genesis je kopie predku mercedesu a zadek BMW!! :wallbash: Uz jen kvuli tomu ze tam pracuji a vidim to bych si vzovote to auto ani KIU ano hyundai nekoupil..je u nas hodne lidi ze skodovky a utikaji pryc!!Co se tyce kvality a zpracovani!!tak je to propadek..delame na kvantitu ne na kvalitu jak jsem psal...takze co nejvic aut prodat uchvatit lidi ze do zakladu dame multi volant a USB port s AUX a pojdme lidi berte to 5let zaruka a na KIU jeste vic 7Let no parada..to vam nikdo nenabidne!!! :wallbash: jednim slovem STUPIDITA!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 Princes, máš pravdu, ale nepiš takové romány, kdo to má potom číst :lol: To je vtip. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 Doufam ze si to neprecte nekdo z managementu,to by jsi mel v praci veselo kamo :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 magnum-jo no,ja jim to stejne rikam do oci!!! Martas..rikal jsem ti ze bych chtel napsat knihu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 jakou? kapesní příručku spammera? :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 jakou? kapesní příručku spammera? :lol: :lool: :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 @Princes Jj, vím přesně o čem mluvíš. Když jsme přibrali zn. Kia, začli navážet nové auta na salon a předtím se samozřejmě dělá předprodejní servis. Kámoš měl na zvedáku zrovna novou Vengu....a věřte nevěřte....už tam kvetl výfuck ....no není to maras ? .....ale vstup Aux a USB je náhodou fajn :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 29, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 Tady se zase někdo v práci nudí cooo? :lol: Storme byl jsem se ptát na ty podložky a měli jen 2cm. Sice zadek by 2cm možná skousnul, ale ještě počkám do soboty a nechám to na posouzení oku zkušenějších a když tak objednám, ale asi někde jinde, bo ten člověk co tam byl chtěl za 2ks + šrouby přes 2k a to se mi zdá kapku moc. :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 29, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 Docela by mě zajímalo, jak jsou na tom ty korejský auta, mám tady jednoho kamoše co furt jede, jak už je to srovnatelný, jak jsou německý mrdky předražený atd. Ale mě prostě přijde, že sice si to lidi kupujou, ale kvalitou se to nemůže furt rovnat. Jel jsem v hodně korejcích ale vždycky mě tam něco vadilo, nevím prostě, každej jak máš záruku apod. Mě to přijde, že tam serou věcí aby to mělo výbavu za 300tis, ale nějak jsem z toho nikdy neměl ten supr pocit jako, ze škody , nebo VW, BMW, atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 @Martin Však uvidíš, kdyžtak se pak zkus mrknout na aukro nebo Ebay. Tam jsou tyhle věci většinou levnější....a nebo se s tím neser a dej zpátky RSW, stejně to na nich vypadalo lépe :) @Vevca Jsou na tom tak, že nebýt designu, masivní reklamy a "7-leté záruky", tak do toho nikdo nepůjde myslím. Jízdníma vlastnostma to Škodovce nemůže konkurovat a kvalitou zpracování taky ne. Je pravdou, že s novým Ceedem a Optimou poskočili trošku dopředu, ale pop pár minutách na dálnici máš ve všem jasno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 30, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 Já právě uvažoval, že RSW prodám a vezmu Barracudy >> http://www.pneualu.cz/alu.php?str=alu_sort&mid=531 a OZ nechám na zimu :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 31, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 Storm-jj vstup AUX a USb fajn..proto to lidi kupuji a multi volant taky no neberto a jeste 7 leta zaruka Vevca-presne tak jak pise STORm..kvalitou se to nevyrovna Nemeckym automobilkam a snad ani nikdy..je to vsechno jen kopije..koukni nekdy na autosalon v Zeneve nebo Frankfurt jak ti sikmooci foti ty auta uplne od sroubku az po antenu a pak daj dohromady 4 znacky aut a vznikne Hyundai a KIA! Co me vzdy prekvapilo kosmickej design tech novych aut aby to uchvatilo lidi ale kvalita a zpracovani je nekde jinde a sedacky treba kozene se urcite nedaji srovnat se sedacky ze skody a dalsich aut..Kuze to v podstate ani neni a sedacky strasne tvrde aspon v i30 a ceedu!A motory a prevodovky o nich ani nemluvim..kdybyste videli jake auta a prevodovky se pousti a montuji do tech aut tak uz proto byste si to ani nekoupili!Plno lidi co prislo ze skody ze chce pracovat v hyundai tak bud dali vypoved a nebo jsou totalne znechuceni co se tam deje a s jakou kvalitou nebo o jake kvalite o ni mluvi..verte ze s kvalitou to nema nic spolecneho!!To mluvim ze sebe a s vlastni zkusenosti!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 ...no prosim, já to říkám pořád tady za tím stolem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 31, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 storme, čím jsi to zase dneska přijel? Menší auto už tam nemáte? :P :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 31, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 údajně v nošovicích má bý nejmodernější linka, navíc je tam prostředí na rukavičky apod. Tak já nevím, taky prostš si k tomu nějak nemůžu najít cestu. Jako novej ceed dobrý, ale já furt nějak nevím :( Asi zustanu u škodovky, nějak mě ten šípák vyhovuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Říjen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Zdarec, tak už jsem zas ve stádiu, kdy jsem rozhodnutý prodat kola ( už zase ) ...má někdo zájem ? Gumy už jsou nic moc, na příští rok už by to chtělo určo nové, dvě kolca na lemu lehce škráblé. Cenová představa 12 000,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Jarku,Jarku...za osmičku o tom budu silně uvažovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.