Přejít na obsah

Stormyho černé TDičko

Doporučené příspěvky

Krásne si spravil toho supíka.... :)

Díky Olíku. Za chvíli budu muset měnit manžety vpředu na Supu - je to taková jejich bolest. nechápu proč se prostě nepoučí s předchozích chyb a u novějších modelů se tomu nevyhnou...kokoti

šak si musia zabezpečiť odber náhradných dielov a robotu pre servisy... :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Možná si vzpomínáte - sem tam jsem tu psal o kámošovi co má šedé TTečko s Baracudama R19".....tak to TTečko už je bílé a má 12-ti vrstvý perleťový lak. Včera mi posílal nějaké fotečky a povídal že v reálu je to prý pěkná psychárna protože jsou v tom hrubá zrna perleti.

post-73-1250966672_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Možná si vzpomínáte - sem tam jsem tu psal o kámošovi co má šedé TTečko s Baracudama R19".....tak to TTečko už je bílé a má 12-ti vrstvý perleťový lak. Včera mi posílal nějaké fotečky a povídal že v reálu je to prý pěkná psychárna protože jsou v tom hrubá zrna perleti.

Mazec, uz jsem ho tu videl ;) :angry: :o

Odkaz ke komentáři

Díky, díky. Za hoďku frčím, takže se ještě dobaluju a popíjím u toho kafčo. Kdyby byl někde náhodou nějaký problém, tak písnu. Ale ty jedeš myslím stejně jinudma.

Cenu za klimu tu psát nebudu, protože mám zaměstnaneckou slevu a akorát bych tě nasral :)

Jinak se tu všichni mějte a prvního září ( pokud se teda něco nepřisere ), jsem HERE :P

Odkaz ke komentáři

Hojte,

tož včera v noci jsem dorazil zpátky a dovezl jsem si sebou parádní chřipajznu...humus. Takže ještě zesmrádnu pár dní doma.

Jinač cesta bezproblémová a musím říct, že jsme cestou na některých místech budili pozornost, protože jsme jeli ve třech a každý po jedné černé Octávě :palec:

Pár fotek z cesty

post-73-1251792251_thumb.jpg

post-73-1251792293_thumb.jpg

post-73-1251792303_thumb.jpg

post-73-1251792312_thumb.jpg

post-73-1251792319_thumb.jpg

post-73-1251792328_thumb.jpg

post-73-1251792335_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...