romariooo Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Sraz mafianu... ;) Stormiku: kdybys chtěl na ten zadní náraznik odrazky tak řekni :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Leda že bys mi je poslal za dáčo a já je pak někomu střelil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Leda že bys mi je poslal za dáčo a já je pak někomu střelil :lool: Hajzlééé :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2009 To víš, sem tam něco na kafčo se hodí ..ne vážně, něco takového by mi na auto nesmělo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Pěkný foto Stormi. Prostě nádhera. Napiš mi Skype na tebe Jarku. Mám pár otázek. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 ten tvoj kamoš má krajšie disky ;) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Taky se mi líbí.....jsou to 19" ;) A dají se s tím dělat dobré psí kusy. Ty paprsky jsou totiž šroubovací.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Proc se nekdy neozvete...sice nejsem takovy brutalni zehlic jako vy, ale dal bych srazek :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 třeba tě prostě povzat nechtějí, no.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Taky se mi líbí.....jsou to 19" :lool:A dají se s tím dělat dobré psí kusy. Ty paprsky jsou totiž šroubovací.... o aký typ diskov ide? ...no neviem na akú farbu by sa to dalo nalakovať možno nejakú zlatú ala Impreza, ale to by musela byť modrá RS asi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2009 ...tady zas někdo řádně zaškvaruje že Vorlajz Hele Majkle, byl to takovej nečekanec, bydlíme kousek od sebe a zrovna mě vyhmát, když jsem vykládal kolca z kufru. A postavil se z prdele naproti mě, takže jsem to hned fotnul no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2009 o aký typ diskov ide? ...no neviem na akú farbu by sa to dalo nalakovať možno nejakú zlatú ala Impreza, ale to by musela byť modrá RS asi Jedná se o zn. Design X - jsou to takové repliky kol Eta Beta akorát s jiným zakončením paprsků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 ...tady zas někdo řádně zaškvaruje že Vorlajz Hele Majkle, byl to takovej nečekanec, bydlíme kousek od sebe a zrovna mě vyhmát, když jsem vykládal kolca z kufru. A postavil se z prdele naproti mě, takže jsem to hned fotnul no. V poho...uz si zdravej teda jo? Zitra dopoledne budes v praci buzicku? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Buzička máš v trenkách cukrouši...jinak od půl deváté jsem tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Minule to byl kastan, ted buzicek :lool: ... uvidim jak se proberu, ale mozna se stavim stejne se nudis a neni do ceho pichnout ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Jedná se o zn. Design X - jsou to takové repliky kol Eta Beta akorát s jiným zakončením paprsků. keď stoja toľko ako pozerám na elektrony.cz tak to je ;) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Minule to byl kastan, ted buzicek :lool: ... uvidim jak se proberu, ale mozna se stavim stejne se nudis a neni do ceho pichnout ;) ...ještě že je ta čeština tak barevná , co šuldo ? Né že bych se nudil, ale klidně se zastav. WRC...dobré nebo špatné ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 no tak jeden disk za 12,6 tisíc to je dosť pálka podľa mňa Eta Beta Tettsut X black 9x19 ET35 12684 Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Tak to jo - originály jsou mastné jak howado. Ale ty replicy se dají sehnat za hodně dobré peníze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Tak to jo - originály jsou mastné jak howado. Ale ty replicy se dají sehnat za hodně dobré peníze. a nejaký odkaz na webe nemáš? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2009 ...to víš že jo a za chvilku na tom budou jezddit všichni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 ;) :lool: ale asi vyzerajú dobre iba v 19kach čo? ...môj favorit do budúcnosti (aj na hociaké auto) je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Ty nahoře jsou pro mě takové moc nevýrazné. Ty druhé jsou super...ale má je už každý.Dneska je prostě těžké vybrat pořádné kotouče. Buď je problém cena nebo rozměr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 nelepší jsou Pegasy :o :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Storme, možná jsem se už ptal... na sraz na Rozkoš jedeš??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Ty nahoře jsou pro mě takové moc nevýrazné. Ty druhé jsou super...ale má je už každý.Dneska je prostě těžké vybrat pořádné kotouče. Buď je problém cena nebo rozměr tie druhé MAM vídavam hlavne na SI - tak sú perfektné v 18kach a ešte na starých Passatoch...myslím, že na OII som ich videl iba na jednej :o ...ale ani tie Borbety nie sú zlé a Passatu 5.5 dosť sadnú 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2009 nelepší jsou Pegasy :pivo: Moje řeč kurwa :o Jak píše WRC, takže asi vítr Máchale...ty jedeš Pavle ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 já na sraz jedu... škoda, že tam nebudeš.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2009 Njn, celkem mě dost štve že je to tak z ruky. A dávám se ještě pořád dokupy, takže by to asi nebyl ten úplně nejvíc nejlepšejší nápad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.