ersa Odesláno Únor 4, 2022 Sdílet Odesláno Únor 4, 2022 Zdravím, nedaří se mi nahrát loga rádiových stanic, která v infotaimentu chybí. Moc prosím o ověřený postup jak na to. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 4, 2022 Sdílet Odesláno Únor 4, 2022 Nevím jak o OIV ale u OIII si stačilo ze stránek Škoda Auto stáhnout složku s ikonama, hodit na SD kartu a tu dát do slotu, pak jen u konkrétní stanic zvolit logo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ersa Odesláno Únor 4, 2022 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2022 Loga mám ze stránek podle vin, ale infotaiment vůbec nevidí flashdisk s logy. Ze stejného flasdisku normálně přehrávám v infotaimentu hudbu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 4, 2022 Sdílet Odesláno Únor 4, 2022 A nemusí být na kartě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ersa Odesláno Únor 4, 2022 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2022 Na kartě těžko, Columbus na ni nemá slot. Má pouze USB C. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jisve Odesláno Červenec 13, 2023 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2023 Ahojte, mam Octavii IV. pět měsíců a Columbus je peklo. Obcas si nastaveni nepamatuje, opakovaně a náhodně se restartuje... Loga radii se nahrát nedají, přesně jako výše popsáno - loga stažena, ale na flashdisku nic nevidí, resp. ho nevidí vůbec, ačkoli z něj hraju MP3. S muzikou je to také podobné, občas položka Radio/Media vůbec nefunguje, celá dlaždice je černá, mp3 z USBC se po startu někdy začnou přehrávat od prvního, jindy si to pamatuje, kde minule skočilo přehrávání... Update map - 28GB staženo na USBC, po vložení se nic nestane, aktivně vyvolat update se mi nikde nepovedlo. Nějaká rada ??? Bohužel nutno říct, že auto, pokud jde o jízdu, je to pohodlné, ale ovládání strašné. Asi příští auto bude z Asie. škoda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 16, 2023 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2023 autorizák a ať se podívají zda na to není SW update, ne všechny aktualizace jsou online do auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Listopad 15, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2023 Nejsem si jist, že OIV umí nahrávat loga rádií. OIII to uměla, dokonce jste mohli mít i vlastní .jpg. Ale v manuálu pro OIV jsem o tom nic nenašel. Nejsem si jist, zda OIV umí nahrávat loga rádií (na rozdíl od OIII). V manuálu jsem o tom nic nenašel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.