volfi Odesláno Únor 28, 2022 Sdílet Odesláno Únor 28, 2022 Zdravím, objevil se mi před nějakou dobou malý problém. Během jízdy mi náhodně cvaká nějaké rele, cvakání je nepravidelné, třeba jednou 3 minuty, ale není to pravidlo. Při cvaknutí lehce problikne stropní světlo (mám tam ledky, se žárovkama by to možná nebliklo). Cvaká to někde pod volantem. Mohli byste mě navést, na které rele se zaměřit? Může to být comfortní jednotka pod volantem? Má to vyhřívaný sedačky, ohřev vody žhav. svíčkama. Všechny okna el. a zrcátka. Vše v autě funguje, diag. neukazuje žádný problém. Jediné co, tak mi blbne už asi 5 let budík palivoměru. Ukazuje špatně, míň než je realita. Asi plovák v nádrži, nevím zda to může mít souvislost, ale cvakání se objevilo až teď. Auto: Octavia, rok 2000 (konec roku, už facelift), 1.9TDI 81kw ASV 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 4, 2022 Sdílet Odesláno Březen 4, 2022 Bych to tipnul na páčku světel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
volfi Odesláno Březen 8, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2022 V 4. 3. 2022 at 14:32, Spooky1 napsal: Bych to tipnul na páčku světel... Myslíš páčku světel blinkry/dálka? Nebo otočný přepínač? Při zapnutí jakýchkoliv světel žádné relé necvaká. Jediný blinkry mají relé, ale to je uprostřed palubky u varovek. Toto relé to určitě není. Nemáte někdo schéma umístění všech relátek v Octavia 1? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Březen 8, 2022 Sdílet Odesláno Březen 8, 2022 Stáhni si dílenskou příručku , Máš stropní svělo zapnutý aby se ti rozsvítilo při otevření dveří? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
volfi Odesláno Březen 8, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2022 před 2 minutami, Patrik77 napsal: Stáhni si dílenskou příručku , Máš stropní svělo zapnutý aby se ti rozsvítilo při otevření dveří? Teď jsem stáhnul a ano mám stropní světlo zapnutý při otevření dveří. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Březen 8, 2022 Sdílet Odesláno Březen 8, 2022 Neblikne ti náhodou při tom cvaknutí ? Zrovna jsem to četl v první m příspěvku. Hledat v kabeláži dveří , 5-tých dveří. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
volfi Odesláno Březen 8, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2022 před 1 minutou, Patrik77 napsal: Neblikne ti náhodou při tom cvaknutí ? Ano cvakne a blikne, psal jsem to v původním dotazu. Je to ale vidět jen v noci, přes den to nezaznamenám. Jak jsem psal, jelikož mám ve stropním světle ledky bez odporů, tak můžou bliknout na jakýkoliv minimální napětí a proud. Nevím zda by klasická žárovka blikla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Franta01 Odesláno Březen 15, 2022 Sdílet Odesláno Březen 15, 2022 Mám 1.6 benzin 1999. Taky jsem měl takový problém, s tím cvakáním a zjistil jsem, že jsem měl ve dveřích u řidiče, jak je ovládání oken zamáčklou (zaplou) tu dětskou pojistku, asi jsem ji nechtěně zapl, jak jsem ji vypl cvakání přestalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.