Přejít na obsah

Patrik77

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    548
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Patrik77

  1. Může. Jestli máš snímač oleje na vaně, tak zkontrolovat kabliky u svorkovnice - polámání / zkratování , jestli se nedřou o poloosu , popř oxidaci svorkovnice za baterií.
  2. Chtělo by to řešit v sekci Octavia II . Tady je oct l .
  3. Máš jen relé nebo i kabeláž?
  4. Kabeláž dveří. Oxidace konektoru/ů dveřích jednotek .
  5. Tak tam vrať původní a zjistíš jaký to má vliv.
  6. Patrik77

    Jak jezdit?

    Dobrá otázka, není to obecně, je to jako příklad. Resp zkušenost z kopce který jezdím denně, na cca 1,5km převýšení něco málo přes 100m .
  7. Patrik77

    Jak jezdit?

    Přijeď , zaškolím tě . Každý auto potřebuje různé režimy otáček. Je jedno jestli nafta , benzín ,turbo obtokový , s lopatkama , bez , MPI , jednobod ...... motor , resp časování, nastavení.... je kompromis...nic neni úplně ideální. Pro použití co jsi napsal bych doporučil spíš benzín. Takže prostě jezdi když to bude mít smysl šlápni na plyn , nedrž zbytečn ě nízký otáčky- usazují se saze v sání (pokud není zaslepeny egr). Nevím kudy jezdíš trasa....terén-převýšení -kopce , . Např, do kopce nejezdi na 5ku a 2500ot protože to ještě zvládne..... .
  8. Patrik77

    Jak jezdit?

    ALH má naklápěcí lopatky.
  9. NE , NE , NE , NEZAKLÁDAT nové téma když už x-krát existuje, není na prvním místě v této sekci zatékání do interiéru???? Hledat a číst u takových starých aut se opravdu téměř nevyskytují nové neposané závady . (Platí to obecně, nevztahuj to na sebe).
  10. Zkontrolovat vyčistit svorkovnici za akumulátorem.
  11. To tě napadlo màlo . Nejdřív bych se podíval na kabeláž a ventil n239 , bývá to tam propálené
  12. Svorkovnice v levé kapse kufru , pokud je tažné tak jeho zásuvku.
  13. Hledat u octavie 3 , tady je octavia 1
  14. Vypinovat = vyjmout piny ze svorkovnice. Na fotce jsou už ustřižené , u oktávky jsem se s tím nemazal rovnou je střihl a nacvakal nové , u felicie jsem blbnul dva měsíce než jsem zjistil že v pinech na dosedací plošce je oxidace.
  15. Byla svorkovnice čidla vypinovaná nebo ne ?
  16. Nemohu , nemohu , nemohu , nemohu.........pro každou řadu je tu samostatná sekce dále dělená .... .. Nemohu nemohu , napíšu do vyhledávače a najdu : snímač teploty nasávaného vzduchu.
  17. Vypinovat svorkovnici čidla teploty a piny vyčistit, zkontrolovat spojení kablík-pin . Prostříkat to čímkoli , jako prevence ok , když jsou problémy tak to neopraví .
  18. Máš střešní okno ? Pokud ne tak buď střešní nosič nebo spoj bočnice-střecha.
  19. No a co dělá volnoběžka alternátoru ?
  20. No a jestli tam někde není "tajný vypínač "
  21. Po zapnutí klíčku je tam to napětí. Na kontrolku se podívám jak se mi chová. Nemáš dodělávaný alarm? Dálkáč ? S nějakým imo/blokováním ? Já mám a několikrát se mi stalo že jsem si to zmáčkl při otevřených dveřích a pak mi nešlo startovat .
  22. Imo ti ukáže na přistrojovce kon trolku . Zkontrolovat pojistky. Změřit napětí na ventilu přívodu paliva pozice 15. Pokud tam je 12V je špatný ventil. Pokud ne hledat důvod . Nouzově se tam dá připojit napětí 12v , nejlépe tzv. za klíčkem , dá se i od baterie ale musí se vždy odpojovat.
  23. Výměna turba a je hned zatuhlá regulace??trochu blbost . Přesah plnění může být zavada×čip . Když otevřeš víčko oleje při běhu motoru a dáš tam dlaň , je tam podtlak nebo to funí ? Generálka finančně nesmysl, buď jiný auto nebo motor .
  24. A jestli se nemýlím, tak je závada na vedení k nebo přímo na ventilu n239 , proškvařno o svody výfuku.
  25. Na tom propojeným musí být po zapnutí klíčku 12V , pokud ne pojistka 34
×
×
  • Vytvořit...