Kazy Odesláno Březen 3, 2022 Sdílet Odesláno Březen 3, 2022 Ahoj. Můžete prosím poradit. Koupil jsem octavia 3 rok 2012 1,6 tdi 77kw. Na displeji je pořád jen dojezd na nádrž. Chtěl bych vidět spotřebu. Tlačítka nereagují. Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 3, 2022 Sdílet Odesláno Březen 3, 2022 Může být více možností, špatné kódování budíků, podvolantové jednotky, špatné páčky. Diagnostika nutná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kazy Odesláno Březen 4, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2022 Ahoj. Díky moc za odpověď. Zkusím napojit diagnostiku a vyčíst chyby. Dalo by se to zobrazení alespoň přepnout nějak přes diagnostiku? Dík moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kazy Odesláno Březen 17, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2022 V 3. 3. 2022 at 22:35, Rolbař napsal: Může být více možností, špatné kódování budíků, podvolantové jednotky, špatné páčky. Diagnostika nutná Ahoj. Tak jsem dnes dal nové páčky a pořád to nefunguje. Je zajímavé, že by se to samo odkódovalo. Ještě jsem zapomněl zmínit, že mám vystřelené airbagy. Může to mít souvislost? Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kazy Odesláno Březen 22, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2022 Ahoj. Tak jsem dnes vyměnil i podvolantový kroužek a páčky už fungují 😀 Na nových páčkách mám i tempomat. Poradíte prosím, jak ho zprovoznit? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 23, 2022 Sdílet Odesláno Březen 23, 2022 dotáhnout drát do svorkovnic v A sloupku, koupir aktivační klíč a zajet na online do škodovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kazy Odesláno Březen 23, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2022 Tempomat už v autě byl, tak myslím, že nic tahat nemusím. Jde to zapnout pomocí ELM327? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 30, 2022 Sdílet Odesláno Březen 30, 2022 nejspíš nemáš tedy nakódovanou podvolantovku na tempomat, pokud ta podvolantovka tempomat umí.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kazy Odesláno Březen 30, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2022 Ahoj. Děkuju za odpověď. Musím tedy sehnat někoho poblíž s diagnostikou. Podle VIN jsem jen zjistil, že má tempomat a palubní PC, ale páčky byly jiné. Nevím co s autem dělali, ani důvod. Jak jsem psal, tak mám vystřelené airbagy po nehodě. Možná byly páčky poškozené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.