Dřevák Odesláno Březen 12, 2022 Sdílet Odesláno Březen 12, 2022 Zdravím chlapy.Mám dotaz má octavka 1.6 MPI 75 kW r.v.00 má takový problém,při jízdě na kterýkoliv rychlostní stupeň vše v pohodě ale jakmile sešlápnu spojku samovolně vystřelí otáčky na 4000 o/min.Nevite někdo čím to může bejt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 12, 2022 Sdílet Odesláno Březen 12, 2022 Spatne cidlo teploty chladici kapaliny. Jake jsou teple starty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dřevák Odesláno Březen 26, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2022 Díky za radu,ale mám ještě jeden problém k tomu čídlu mi nevedou žádné kabely asi je bývalý majitel vycvaknul.Muzete mi poradit postup připojení?Podle mé úvahy by kabeláž měla jít od čidla do řídící jednotky chladícího systému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 26, 2022 Sdílet Odesláno Březen 26, 2022 To je tam jen cidlo bez konektoru? Nekde u toho cidla musi konektor byt, jen tak se neztrati a pokud by byl ucvaknuty, tak by jsi videl pozustatky kabelu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dřevák Odesláno Březen 27, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2022 Fakt tam nic neni.Menil jsem převodovku vstřikovací trysky a nikde žádný kabel ani konektor.Tak nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dřevák Odesláno Květen 2, 2022 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2022 Tak problém vyřešen,čidlo vyměněno a funguje.A k těm přívodním kabelum, předchůdce tam namontoval na hadici od chladiče vícecestné koleno s nějakým čidlem které tam vůbec nemá být a já myslel že to je ono 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 2, 2022 Sdílet Odesláno Květen 2, 2022 Super, takze novy cidlo teploty vody pomohlo, jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.