termotek Odesláno Srpen 18, 2022 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2022 Zdravíčko clubaci, ma nikdo zkusenosti z touhle dab anténou https://www.basys.cz/catalogsearch/result/?q=Pioneer+CA-AN-DAB.001+anténa Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duct Odesláno Srpen 18, 2022 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2022 Mam ji objednanou. Zítra by mela dorazit. Když ji nainstaluju, ozvu se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomdlouhan Odesláno Srpen 19, 2022 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2022 Ahoj. DAB příjem není v ČR žádná sláva. Doporucuju s e kouknout jinam na čínský server. Tato antena je tam za cca 200 Kč. Cena této antény pokud nemá zesilovač je fakt vysoká,výsledek z eto bude fungovat je nejasný. Já mám DAB taky bohužel signál není v takové úrovni aby tohralo tam kde chci. Chce to čas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
termotek Odesláno Srpen 22, 2022 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2022 V 19. 8. 2022 at 8:36, Tomdlouhan napsal: Ahoj. DAB příjem není v ČR žádná sláva. Doporucuju s e kouknout jinam na čínský server. Tato antena je tam za cca 200 Kč. Cena této antény pokud nemá zesilovač je fakt vysoká,výsledek z eto bude fungovat je nejasný. Já mám DAB taky bohužel signál není v takové úrovni aby tohralo tam kde chci. Chce to čas. Zdravím, mockrát díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.