krozo Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 ... tákže auto sem koupil v květnu 08, měla najeto 98tis km, původem z DE, série 96 KW a asi ťukec na předek(špatně lícuje nárazník).VIN Decoder: "model year 2004, production number 062616, production plant Mlada Boleslav" nynější vzhled: 2014 2013winter vs. summer vs. starší verze: postupně sem budu přidávat nějaké ty úpravy:...změna podsvitu + milotec opěrka nohy....přehození fólie na displejích = invertují se barvy......GT ručičky (tady jsou vidět invertovaný barvy na displejích po otočení folií, foceno vedne, v reálu to není tak do modra a v noci je to téměř černý - fotka klame trochu) ...diodové žárofky od žofky do interiéru. ...kola RSW 271, 7,5x17, ET35...stěrače Bosha v plánu ještě mám::- lehce černý fólie- na podzim asi čipfoto snížení: edit 11.04.09neska sme nasadili karbon kapotu, jebačka jaxvině a nakonec tam stejně nesedí úplně dobře, řezalo se, brousilo se, svařovalo se, pilovalo se, vrtalo se a zasmáli sme se u toho taky dost a taky sme napasovali lízo ...a já sem dělal zas "píkra" proto musím opět poděkovat xanderovi za sqělou práci (ikdyž on si to nemyslí) edit 24.04.09tak sme s kamarádem dodělali tunely, přilepil sem je na místo ...a spokojenost, viva la tuzing ...díky kubiiku, páska drží fest. edit 07.05.09došly samolepky - vřelé díky Hynku - a hned jsem jednu nainstaloval na svůj vůz...edit 25.05.09malá úprava přední RZ, rámeček pryč a nový držák (stříklý černým sprejem aby byl tmavší) edit 27.05.09...tak přišla na řadu zadní RZ, sundal sem dolů RZ a zjistil že už je tam jedna díra navrtaná, musel sem vyvrtat 2 nový díry - v jedné origo díře byl ukroucený šroub a druhej sem urval já , na RZ sem nalepil originál Škoda pěnovou nalepovací podložku, přišrouboval a drží to fest. edit 23.06.09FL zadní lampy ...pěkně to auto vizuelně rozšířilo edit 29.06.09tož zkušební nástřik na držáku přední RZ šel do kopru tak se přistoupilo na profi nástřik, bude černý lesk aji na ostatních plastech v nárazníku. zatím to vypadá následovně: ...(miniedit 02.07.09, 20:30)vrátily se mi plastíky s 1 vrstvou laku, teď dolakováno (cca 4 vrstvy) a okolo mlh to nechám v matu. ...a takhle budu jezdit do...víkendu? edit 03.07..09plasty nasazeny, Tempo sem nepoužil (strašně to škrábalo ten lak), vypadá to parádně. samo že na světlejším autě by to byla ještě větší pecka (třeba na white pearl) edit 18.11..09tak první už sem načal ...jak psí koule ...yes!edit 25.02.10dnes proběhla akce dospívání, už je z ní velká holka zrcadlo z anglické verze a když už to bylo rozdělaný tak sem zrovna oblepil tapec molitanem, už tam nic nebylo a rachotilo to o repro...sorry za foto jen z mobilu... ...rychlopájení horkovzduškou edit 11.04.10a je hotovo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Prostě SUPER. Konečně sis udělal vlákno. Tvoje a Najmise jsou 1*. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 edit 29.06.09 _______________ s tímhle se musím pochlubit: 05.července sem se byl projet a takto sem (doslova) dopadl při návratu domů cca 10km před cílem, spadl sem na kole asi po 10ti letech a stálo to za to :o : jel sem downhil ;) blato + kaluže a dole už na rovině v jedné kaluži byl klacek šikmo pod hladinou - nebyl čas ptát se kdo je kdo ale natáhl se se do ní úplně luxusně ..odřený koleno a ta dlaň (ta jako fakt bolí) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 ... tákže auto sem koupil v květnu 08, měla najeto 98tis km Kolik máš najetý teďka?? ...a takhle budu jezdit do čtvrtka Júú, to je drsný, to chci takíííí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 jůůů, to je ale pěkná FRS-ka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Kolik máš najetý teďka?? Júú, to je drsný, to chci takíííí včilka mám cca 128t, ...dobrá jirko, příště až tě potkám tak ti taky tak odeberu nepotřebné plasty, platí? děkuji Pane Marek, mimochodem, musíme si někde sednou, potřebuji info o plutvičce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 platí? OK, domluveni ...já věděl, že seš fakt kamarád a nevykašleš se na mě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 edit 02.07.09 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 děkuji Pane Marek, mimochodem, musíme si někde sednou, potřebuji info o plutvičce :) není zač, tvůj styl se mi Tome líbí :palec2: škoda, že nejedeš do růžr, tam bychom to probrali ... ;) Já chystám zmnu, která nebude vidět. Snad to bude příští týden. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Já chystám zmnu, která nebude vidět. Snad to bude příští týden....no? se pochlub... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Čip čip čip čip a Dejl...zákon hájí...čip čip čip čip a dejl...v tomto kraji... :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 ;) :angry: časem bude, neboj :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Já to myslel jako reakci na Máru...o tobě vím, že se na to chystáš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Tomík...veľmi pekné, dal by sa takto nalakovať spodný grill na OII? Treba aj nejaký plnič? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 ;) :angry: časem bude, neboj :) ecobox, ecobox si daj 1.9 TDI-PD 96/107 +11 310/340 +30 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Tomík...veľmi pekné, dal by sa takto nalakovať spodný grill na OII? Treba aj nejaký plnič? ;)však tak to mám, se vším všudy - základ na plasty, plnič, barva a vrstvy laku - takže určitě ano, dal :) ...ecobox né, das ist málo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 ty budíky a kola nemaj chybu, naprosto skvělá práce. Tak áť slouží dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Tie plasty vyzerajú omnoho lepšie... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Bez plastů to bylo nejlepčí...takový prďácký 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 polaris2 205/55 16" ...doufám že tím (přinejhorším) nebezpečně ohrozím jen sebe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 pekné :) akurát by to chcelo možno trošku vyššie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 blbost, neprovokuj ...když to nepude tak dám běhěm zimy sérii podvozek zasejc :) a takhle mě informoval kamoš na RS fóru: Potom dej vědět jak se ti s tím jezdilo. Taky sem měl jednu zimu tu čest a nikdy víc. Vzadu prodřeš bez podložek vniřní plastový lem, a spodložkama venkovní plechový lem. A budeš muset jezdit sám aby to moc nesedělo a nedřelo. A potom moc nevytáčet kola do rejdu, protože tam to taky chytá. Takže příjemnou zábavu jo a mám sériový podvozek, takže ani to ti moc nehelfne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 lol... tak to jsem zvedavej jak dopadnes po zime :) orvany predek :palec: proto jsem chtel stelovaaak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 lízo pude dolů a když bude dorvanej nárazník tak to neva páč už je plán bé :) ...možná i cé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Ale tak zase na to tvoje ježdění bych se toho možná ani nebál. Vždyť u vás na jihu je sněhu pramálo a kdo ví, jak to letos bude vypadat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 asi mi to nejak nedochazi ale 16" je u fabie povolene ne ? Takze problem je jen v tom snizeni nebo je tam i jinej profil ??? Jinak koukam budes tuhle zimu vypomahat silnicarum. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 Ale tak zase na to tvoje ježdění bych se toho možná ani nebál. Vždyť u vás na jihu je sněhu pramálo a kdo ví, jak to letos bude vypadat :)přesně tak, sem zvědaf kolik toho sněhu tady tuto zimu bude, rok od roku je ho míň asi mi to nejak nedochazi ale 16" je u fabie povolene ne ? Takze problem je jen v tom snizeni nebo je tam i jinej profil ??? Jinak koukam budes tuhle zimu vypomahat silnicarum.hehe to budu ...povolenej profil je 205/45 16" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Krozííku docela prdel ty kola :P :) A proč jsi tam dal pneu z okty ? Se ti nějak naskytlo? Sice je to takto trochu výš ale zase není misto mezi podběhem ;) Já mám 195/50 R15 polaris 2 na zimu a nechám to -65/-65 a doufám,že to bude cajk ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 menší polaris nedělají (/myslím) ...a obutá 16" s prof.205/55 je zhruba stejná jako obutá 17" s prof. 205/40...měl sem je postavený vedle sebe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.