Krusty Odesláno Září 7, 2022 Sdílet Odesláno Září 7, 2022 Čaute. Mám problém se zámkem u řidičovo dveří. Dodneška šlo odemknout, ale už jsem nezamkl. Nešlo otočit klíčkem na druhou stranu. No a dneska ráno strčím klič a ten šel úplně na volno. Neodemkl jsem. (Přes spolujezdce ok). Kde hledat kámen úrazu? A druhý dotaz. Central si funguje jak chce. Někdy otevře všechny dveře. Někdy jen jedny a se zamykáním to samé. Kabeláž vypadá ok. Předem díky za případné rady.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 7, 2022 Sdílet Odesláno Září 7, 2022 Mas KO vlozku zamku (staci koupit opravnou sadu) a KO kabelaz v ridicovych dverich. Kdyz se odemknou jen ty jedny dvere, tak jsou to ty ridicovy, ze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krusty Odesláno Září 7, 2022 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2022 (upraveno) Odemkou se jen ty, které odemykam. Upraveno Září 7, 2022 uživatelem Krusty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 7, 2022 Sdílet Odesláno Září 7, 2022 Takze na 100% KO kabelaz v tech dverich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.