Přejít na obsah

Krusty

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Auto
    Octavia I Combi

Krusty's Achievements

1

Popularita

  1. Ahoj, Neměl byste někdo 3D model (CAD, STP, IGES,... poradím si se vším) těchto mřížek? Předem se omluvám, jestli je téma zařazeno špatně, nemám ponětí, kde zařadit. Díky.
  2. Problém vyřešen. Kabel od svíčky probíjel na cívku. Kabel výměněn a vše ok.
  3. Bohužel schéma k tomu nebylo, ani žádná jednotka. Jen hnědá krabice na které jsou vypsány jen vlastnosti světel.
  4. Ahoj, Dostaly se mi do ruky tyhle světla. Říkal jsem si, že to z prdele zkusím zapojit na mojí pokus/omyl oktávku do spodních mřížek, ale má otázka zní, kde/jak nejlíp zapojit? Až do kabiny k ovladači světel se mi to tahat nechce + kabely jsou celkem krátké, tak taky proto. Díky.
  5. Ahoj, Sháním komplet středový tunel po fl. Okolí Ostravy +50km Předem díky.
  6. Ahoj, pasuje do před fl. tunelu? tohle jsem viděl jen pro fl. verzi
  7. To mě taky napadlo až po napsání příspěvku. Zítra jedu, tak uvidíme co to napíše.
  8. Ahoj, Auto za studena nemá výkon a i při vyšších otáčkách (3500-4000ot.) škube. Po cca 5-10km jízdy se vrátí do normálu. Při akceleraci se rozsvítí kontrolka motoru, po přeřazení zhasne. Po čem jít jako první? Svíčky měněny asi před 3000 km. Díky.
  9. Ahoj, Včera jsem měnil rádio, původně tam byl 15 let starý kenwood (fungoval bez problému, ale aux port odešel do kelu), teď tam mám 12 let staré lg (nic lepšího jsem doma neměl).. Po přepojení rádia repraky šumí + při zrychlení píská, pískání se mi zdá, že čím větší otáčky, tím nahlas píská. Moje otázka zni, mohl by být problém v rádiu nebo někde jinde? Jen dodám, že starý kenwood hrál bez problému, čili si na 80% myslím, že je to radiem. Popřípadě máte někdo zkušenost s tímhle rádiem? Bylo mi doporučeno známým. Chci něco s bt, protože nemám na telefonu jack.. https://www.ahifi.cz/kenwood-kmm-bt309.html Předem díky všem!
  10. Zima.. normální věc. Já mám dost cappuccina i pod víčkem i něco na tyčce.
  11. Ahoj, zůstává mi svítit třetí brzdové světlo + na palubce svítí kontrolka EPC. Pomůže párkrát promáčknout brzd. pedál a zhasne oboje. Hádám správně, že mám jít po spínači brzdových světel? Ať zas neměním zas něco zbytečně. Díky.
  12. Ahoj, potřebuju vyměnit chladič. Na aci jsem podle čísla dílu narazil na 3. První dva mají hloubku 25, třetí má hloubku 30. Jaký vybrat? 1.6 75kw, AVU
  13. Ahoj, někdo z okolí Ostravy (+-50km) kdo by mi byl schopný vyměnit diody v budoucích za modré například? Původní zelené už skoro nesvítí. Předem díky!
  14. Ahoj, dneska jsem rozdělávál přístrojovku a vytahoval jsem i budíky. Po opětovném zapojení se na budikách rožla kontrolka otevření dveří (do teď jsem netušil, že tam je)a normálně fungovala. Akorát po nastartování už zase nefunguje.. můžeme mi to někdo vysvětlit co to je zač nebo je někde nějaký fígl jak ji aktivovat, aby fungovala furt? Díky:D Octavia 1, rv. 2002, verze Classic, 1.6 (AVU)
×
×
  • Vytvořit...