Nagisek Odesláno Září 10, 2022 Sdílet Odesláno Září 10, 2022 Čau lidi. Potřebuju poradit Octavia 1 rok 98... Ráno jsem přišla k autu a svítili mi blinkry (neblikaly) tak jsem musela dobýt baterku, dala zpět, nastartovala a vše bylo ok. Pak jsem octavku projela, přijela domů, vypla motor, zamkla a tak za minutu mi začli znovu svítit. Nevíte po čem mám jít 🤷? Předem děkuji 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 10, 2022 Sdílet Odesláno Září 10, 2022 Ahoj, mas dalkove ovladani? Obcas mi po zamknuti dalkou zustanou taky svitit blinkry a dela to jednotka dalkoveho ovladani. Jen nevim jestli je chyba v jednotce nebo to zpusobuje spatna kabelaz od kufrovych dveri... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nagisek Odesláno Září 11, 2022 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2022 Právě dálkové ovládání nemám a teď už to dělá i bez toho, abych zamkla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 11, 2022 Sdílet Odesláno Září 11, 2022 V tom pripade bude nejspis problem ve spinaci vystraznych svetel. Jeste se zeptam, sviti vsechny 4 blinkry nebo jen jedna strana? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nagisek Odesláno Září 11, 2022 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2022 Všechny čtyři... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 11, 2022 Sdílet Odesláno Září 11, 2022 To vypada na zavadu v hlavnim prerusovaci blinkru (je soucasti vystrazneno tlacitka). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Falcon1976 Odesláno Listopad 2, 2022 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2022 (upraveno) Zdravím, prosím o radu ohledně té druhé varianty, po zamčení i odemčení auta zůstanou svítit blinkry jen na levé straně. Předem díky za radu. Upraveno Listopad 2, 2022 uživatelem Falcon1976 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.