M10 Odesláno Září 21, 2022 Sdílet Odesláno Září 21, 2022 Zdravím, koupil jsem nedávno octavii 2 fl, ale mám problém, nemůžu se připojit k bluetooth, neznám pin (1234 jsem zkoušel), respektive se chci zeptat jestli chybu nehledat i jinde. telefon (iPhone) mi normálně najde Skoda_BT jenže po zadání pinu mi vyhodí hlášku viz. foto. Zkoušel jsem to i přes Maxidot, jenže když najedu do menu telefon pouze se objeví hláška “Nenalezen spárovaný tel” či tak něco, a do bluetooth menu mě to ani nepustí. Známý známeho mi zjistil ze škodovky nějaký pin 1660, ten taky nejde, obávám se, že je k radiu. Takže otázka zní, opravdu jen neznám pin nebo může být závada i jinde? Předem děkuji za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomdlouhan Odesláno Září 21, 2022 Sdílet Odesláno Září 21, 2022 (upraveno) Ahoj.No nevím ale asi by chtělo vymazat všechny Nobilis v rádiu popř udělat reset sítí. Tím se smazou všechny hesla . Zkusil bych to trivialni 0000 třeba to bude fungovat. Tohle rádio neznám používám jiný typ tam ten reset funguje. Upraveno Září 21, 2022 uživatelem Tomdlouhan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M10 Odesláno Září 21, 2022 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2022 (upraveno) Ahoj, díky za odpověď, no je tam ještě problém, že můj mechanik se absolutně nemůže dostat do rádia ani gps přes diag, jednotka mu na to neodpovídá. edit: ještě dotaz v Maxidot > Nastavení > Tovární nastavení, má smysl zkoušet? Nebo si jen rozbiju komfort, světla a vidění atd. Respektive to co se zobrazí když nastavení rozkliknu. Upraveno Září 21, 2022 uživatelem M10 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bobo99 Odesláno Září 22, 2022 Sdílet Odesláno Září 22, 2022 ahoj,asi bude BT jednotka stara a nepodporuje novejsi stroje jako je napr jablicko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Září 22, 2022 Sdílet Odesláno Září 22, 2022 A co zkusit 0000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.