David.Balin Posted October 1, 2022 Share Posted October 1, 2022 Zdravím mám prosbu Vlastním octavia III 2.0tsi 169kw manuál začali nám problémy z chladící kapalinou ze začátku nám padala teplota vody cca 70 stupňů to samé i olej po návštěvě servisu škoda řekli chyba / elektromagnetický ventil po výměně se to nezlepšilo.. Aktuálně voda se nezvedne ani na 55 stupňů a olej max 70 po ostré jízdě jde na 109 a rychle klesá + stím začala vyskakovat chyba start-stop prosím o radu 😔 0 Quote Link to comment
13sarisan13 Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Ahoj, mam ten isty problem ... teplota chladiacej skace... a teplotu oleja nemozem dat vyssie ao 55 stupnov... az ked vypnem auto vtedy sa olej zohreje ... vyskocili mi chyby p255600 p268100 a tie ma nasmerovali ze by to mala byt skrinka termostatu s termostatom... ale tie hladam po nete ze co a ako ... musim to tiez vyriesit. 0 Quote Link to comment
Recommended Posts