Zdenda 28 Odesláno Říjen 29, 2022 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2022 Dobrý den mám škodu octavii 1 81 kW s manuální klimatizaci kterou někdo předělal na climatronic.. ventilátor topení s pustil na plno a nejde mu ubrat.. sehnal sem originál topení climatronic i se svazkem kabelů.. jenže je to jiný než u manuální věděl by někdo prosimvas kam ten svazek zapojit popřípadě měl by někdo fotky nebo schémata na zapojení?? Děkuji moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Říjen 29, 2022 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2022 Podívej se na uložto , stáhni si dílenskou příručku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zdenda 28 Odesláno Říjen 29, 2022 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2022 Tu mám ale ten svazek nevím kam zapojit jak říkám moje Octavia je předělávána na climatronic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Říjen 29, 2022 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2022 Zcela na rovinu , musíš tomu rozumět. Neni to tak že odpojíš svazek vyměníš ovladač a klimu a je hotovo. Když to při výrobě nemělo není ani svorkovnice na připojení, a ten kdo to předělával musel něco odpojit přepojit popř drát dotáhnout........... Proč běží na plno ? Toť otázka, vada v zapojení?něco se odpojilo ?zoxidovalo ?odešlo čidlo ?odpor větráku?..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Zdenda 28 Odesláno Říjen 29, 2022 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2022 Tak to je jasný tento není jentak to předělat.. by mě zajímalo kam to připojit atd nějaký fotky návod cokoliv .. fungovalo to normálně pak to začlo dělat že běžel vypnul neběžel pak se rozebehnul pak zase vypnul a po tejdnu se pustil na plno .. co je originál odpor topení u manuální klimatizace tak to bylo odpojený a po připojení to jde pořád naplno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.