Přejít na obsah

COLUMBUS 3x prázná díra


Guest Burda

Doporučené příspěvky

Tak si schválně zjistí ve škodovce kolik stojí sedačka do SII,alcantara v el.s vyhrevem a pytlem.V etce je cena 4500,- euro.

 

však 100 tisíc nestojej ani nšechny :D

 

atilovo sup stál dle odhadu cca milion, to by byla desetina ceny za sedačky :D

 

Stal 1160000,-.Nemůžeš počítat auto podle dílů.To by tě vyšel na dva milióny

 

On je bohužel veliký rozdíl v cenách mezi OII a SII.

Odkaz ke komentáři

Rozpočtem bych to neřešil, řešil bych to krycím dopisem, vše si vyřeší servis s pojišťovnou a ty zaplatíš jen případnou spoluúčast. Dáš auto do servisu, likvidátor si tam zajede a ty se o nic nestaráš.

 

No tak to bylo možná kdysi,nebo u jiný pojišťovny.Mě bylo řečeno,že to do servisu dát můžu,a buď to si to zaplatím sám,a oni mi to (až přijde po dvou měsících usnesení) proplatí,nebo to tam nechám a bude se čekat na krycí dopis,který stejně pošlou až po tom usnesení.

Tak babo raď. :blink:

 

však 100 tisíc nestojej ani nšechny :D

 

atilovo sup stál dle odhadu cca milion, to by byla desetina ceny za sedačky :D

 

 

30 tisíc stojí jen potah :angry:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak před chvílí se ozval likvidátor:

 

 

Dobrý den

 

 

 

Na zápise je uveden vnitřní rámeček palubní desky, který je jako samostatná část a počítalo se s jeho výměnu. Výměna celé palubní desky v tomto případě není potřeba.

 

 

 

Hezký den

 

 

To jde co? :wallbash:

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

Přidávám svou zkušenost ze 4.10.2013... Auto pod lampou, naproti 4 vchody po 5ti patrech a 3 bytech na patře. Nikdo nic neviděl. Přijdu k autu a tohle mě čekalo... každopádně ještě, že zloděj nebyl vandal... nezlomil ani rámeček ani okno nevymlátil, "jen" strhl zámek a vše vycvakal. Columbus v prčicích.... Teď nevím, co si mám koupit.. Jaké jsou ty nové navi s interním HD, má někdo zkušenost, resp. vyplatí se to tam vůbec ještě dávat? :D2013-10-04%2012.25.22.jpg

post-33093-0-17498300-1381167270_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

Ahoj koupil jsem Columba a než ho dám do auta, protože mi záleží spíš než jak vypadá to jak funguje tak jsem přemýšlel že bych ho nějak zošklivil pro zloděje. Koupil jsem na ebay ještě jeden přední panel. Mám variantu že bych z nějak udělal jakoby čínské DVD nebo na přední panel nalepil samolepící tapetu. Dal bych tam jiné přístrojové knofliky atd... Už jste někdo něco podobného dělali pro inspiraci?

Předem díky

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
Guest fofrem13

v noci parkuji v garáži, ale když jsem venku, tak mám takovou hodně dlouhou tyč na zamčení volantu, že přesahuje i přes columbus, když volant zamknu ve vhodné poloze. Zatím to stačí, tak doufám že i nadále... Možná odstranění tyče není na pár sekund jako vyrvání rádia a případný zloděj se na to vykvajzne... :)

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Přidávám svou zkušenost ze 4.10.2013... Auto pod lampou, naproti 4 vchody po 5ti patrech a 3 bytech na patře. Nikdo nic neviděl. Přijdu k autu a tohle mě čekalo... každopádně ještě, že zloděj nebyl vandal... nezlomil ani rámeček ani okno nevymlátil, "jen" strhl zámek a vše vycvakal. Columbus v prčicích.... Teď nevím, co si mám koupit.. Jaké jsou ty nové navi s interním HD, má někdo zkušenost, resp. vyplatí se to tam vůbec ještě dávat? biggrin.gif2013-10-04%2012.25.22.jpg

 

Tak presne takle (to je snad identicka fotka az na barvu interieru) jsem dopadl dnes ja. Stodulky pred panelakem..., primo pred vchodem, 6 pater... Columbus v pr..li a pár veci k tomu. Poskození minimalni. Ramecek na sedacce (nerozlamanej) Colombo ciste vypreparovanej, konektory ciste odpojeny.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...