Jump to content
  • OctaviaClub
  • Anthracite
  • Lava
  • Race
  • Corrida
  • Rio
  • Fun
  • Rallye
  • Emerald
  • Topaz
  • Magic

Lap Dog 1

Uživatelé
  • Content Count

    182
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutrální

Recent Profile Visitors

329 profile views
  1. Ahoj, mám nově OIII s Bolerem, r.v.04/2016. Na radiu se mi neukazuje při změně teploty (climatronic) žádná informace a bylo by fajn, kdyby tomu tak bylo. A ještě jsem se chtěl zeptat na smart link. Píše mi to, že bych měl použít nějaký aktivační klíč. Jde to nějak odblokovat? Tato fce je celkem fajne když tam nemám navigaci Díky
  2. Ahoj. Chtěl jsem se zeptat. Mam dokodovano do tankování ale je tam cca 10l rozdíl...
  3. Ahoj. Mam Columbus a neměl jsem nikdy problém. Cca týden zpět začal hrozne blbnout... Seká se, sám se vypne a zase zapne... nevíte, co s tím? .
  4. Mno dal jsem novy EGR ventil a problemy se startovanim prestali... otacky take v pohode ale ta spotreba stale stejna. Je mi divne ze jsem menil RJ a od te doby je to takto... ze by bylo neco spatne nastaveneho...? Opravdu nevin
  5. Tak jsem vymenil EGR ventil ale obcas mi to stale blbne, jen asi tak1x hned po nastartovani. Jak poznam ze mi v tom servise udelali zakladni nastaveni EGR ventilu? Auto ma o cca 2 litry vetsi spotrebu a nevim proc a pekne mi to stve... Mam ho tyden vymeneny a zatim jsem najezdil cca 200 km a spotreba je 7,5 na 100km
  6. Budikach, realne asi mensi bude... Jak jsi to upravoval? Natankuji plnou nadrz a dojezd dle budiku cini 850 km...
  7. Ahoj, chtěl jsem se zeptat. Měnil jsem ŘJ motoru jelikož se mi vypálila a ŘJ jsem koupil z vrakoviště aby mne to nestálo nějakých 30 tis., číslo a kod motoru stejný. Mam OII face 1.6 TDi a po výměně ŘJ mi stoupla spotřeba o dobré 2l/100 km... Je možné, že to mám nějak špatně nakodovane či nevím...?
  8. Dokazal by mi z vas nekdo s timto problemem pomoci?
  9. Je to nejaky zavazny problem? Mam na mysli ze bych s tim nemohl treba jezdit ci tak...
  10. Hezky cili kdyz to meli rozebrane tak to spatne zapojil... :-( dalsi starosti Dokazal by to tu nekdo spravit? Nejlepe Praha a blizke okoli... nechci to davat nekomu, kdo to neumi ci tak nejak kdyz uz mam z autoservisu spatnou zkusenost... :-(
  11. to musím rozebrat že? jak se to mohlo stát?
  12. Je pravda, že mne diagnostika nic nehlásí, žádný problém... a přitom mi to blbne
  13. Video přidám jakmile budu někde vozem :-) Jinak mi to dělá při jakékoli rychlosti... i na tempomat do kopce nebo po rovině... lehká házivost ručičky rychloměru. Otáčkoměr drží v pohodě
  14. Chtel jsem se zeptat. Menil jsem RJ a museli ven i budiky. Po zabudovani zpet funguje vse jak ma ale rucicka rychlomeru se mi pohupuje nepatrne a nedrzi na jednom miste. Jak je to velky problem nebo je to normalni a ja se toho drive nevsiml?
×
×
  • Create New...