Janm Odesláno Červen 5, 2023 Sdílet Odesláno Červen 5, 2023 Zdravím, která rádia v Octavia 3 podporují car play ? Předem děkuji za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 6, 2023 Sdílet Odesláno Červen 6, 2023 Musis mit MIB2 a pak to umi Bolero, Amundsen, Columbus a i nektere swingy. Delezite je, mit v menu ikonku Smartlink, pokud tam je a neni aktivni, tak lze dodatecne aktivovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinger Odesláno Červenec 18, 2024 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2024 Ja som si nainstaloval Carplay/Android Auto modul a funguje to super. V podstate len zapojis krabicku medzi radio a display, vsetky funkcie povodneho ostavaju zachovane akurat pridas Carplay, Android Auto, Mirroring, podporu kamier (predna/zadna) a prehravanie filmov z USB. Vyuziva origo mikrofon auta, handsfree, hlasove ovladanie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Červenec 19, 2024 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2024 Martinger to mne zajímá. Nějaký odkaz? Cena? Mám mib1 Columbus a hodně mne na něm s..e ta neaktuálnost map v navi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.