Přejít na obsah

Vibrace okolo 2000 otáček

Doporučené příspěvky

Zdravím, z ničeho nic mi při cca 1700-2100 otáček hučí/vibruje nejspíš motorový prostor před řidičem, jakoby to byl silentblok, jde o všechny rychlostní stupně včetně neutrálu a krom těchto určitých otáček se nic takové neděje. Dělá to i na místě při vytočení, při teplu a zahřátém motoru to dělá více znatelně, v zimě vůbec. Auto se ale jinak projevuje naprosto v pořádku, včetně spojky a převodovky, motoricky taktéž. Četl jsem milion příspěvků na tento stejný problém a každý to řešil úplně jinak a nebo se nedostavilo nikdy změny, nejčastěji byl zmiňován setrvačník, ale to pochybuju, protože rozjezdy a podobně jsou v klidu. Zaznamenal jsem to i u příspěvků úplně jiných aut.

Za jakoukoliv radu budu vděčný, děkuju. 

motor ALH, rok 2003

Upraveno uživatelem tobiask1
Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Tohle se mi dělo taky, nakonec to nebyl motorový prostor ale byla to ta prostřední mřížka která je na ofuk skla. Byl to bizár já furt štrachal v motoru jesi něco není volný ale prostě se jen uvolnila mřížka a z nějakýho důvodu to vibrovalo jen při určitých otáčkách. než začneš stresovat pořadně vošmatej všechny plasty a kabely. můžeš mít volný kryt motoru nebo tak

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...