tobiask1 Odesláno Září 15, 2023 Sdílet Odesláno Září 15, 2023 (upraveno) Zdravím, z ničeho nic mi při cca 1700-2100 otáček hučí/vibruje nejspíš motorový prostor před řidičem, jakoby to byl silentblok, jde o všechny rychlostní stupně včetně neutrálu a krom těchto určitých otáček se nic takové neděje. Dělá to i na místě při vytočení, při teplu a zahřátém motoru to dělá více znatelně, v zimě vůbec. Auto se ale jinak projevuje naprosto v pořádku, včetně spojky a převodovky, motoricky taktéž. Četl jsem milion příspěvků na tento stejný problém a každý to řešil úplně jinak a nebo se nedostavilo nikdy změny, nejčastěji byl zmiňován setrvačník, ale to pochybuju, protože rozjezdy a podobně jsou v klidu. Zaznamenal jsem to i u příspěvků úplně jiných aut. Za jakoukoliv radu budu vděčný, děkuju. motor ALH, rok 2003 Upraveno Září 15, 2023 uživatelem tobiask1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adam4897 Odesláno Leden 1, 2024 Sdílet Odesláno Leden 1, 2024 Tohle se mi dělo taky, nakonec to nebyl motorový prostor ale byla to ta prostřední mřížka která je na ofuk skla. Byl to bizár já furt štrachal v motoru jesi něco není volný ale prostě se jen uvolnila mřížka a z nějakýho důvodu to vibrovalo jen při určitých otáčkách. než začneš stresovat pořadně vošmatej všechny plasty a kabely. můžeš mít volný kryt motoru nebo tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.