Petan.VUT Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 pěkná i ty kola! bez těch nálepek je to hned lepší. ale hodně lidí to tam lepí snaha napodobit octavii II....ale je to snad jednička ne a kté to moc nejde. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Uplne nejhorsi je to, kdyz na OI nekdo hodi celej ten prevlek od Milotecu (nebo kdo to dela), aby to vypadalo jako OII. :o Kolecka pekny, zajimavy. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Uplne nejhorsi je to, kdyz na OI nekdo hodi celej ten prevlek od Milotecu (nebo kdo to dela), aby to vypadalo jako OII. :) to Houmík : přesně tak chlape, pak to vypadá hrozně. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Březen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Tak tak chlapi, v dnešní době když člověk mnohdy vidí ty "hybridy", tak zjišťuje že v originálu v perfektním stavu je krása. Proto jsem včera dal i nové zadní tlumiče včetně uložení a dorazů, nové zapalovací kabely a svíčky, nové pryžové lůžka čerpadla sekundárního sání a dnes je v servisu, pač jsem zjistil že mám vyšmajdaný kuláč tyče řízení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.