Mercuriuz Odesláno Prosinec 4, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2023 Zdravím, mám O2 2007 předFL, jako denní svícení jsem si nakódoval mlhovky na 65%, vypínají se mi při zatažení ručky, všechno funguje krásně. Dá se nějak zapnout automatické přepínání na xenony podle světelných podmínek? Čidlo v autě mám. Ať jsem hledal jak jsem hledal, odpověď jsem nenašel. Ale všimnul jsem si, že existuje i 4 polohový ovladač světel který má přidanou polohu "Auto" - v tom je to kouzlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PAPAPINE Odesláno Prosinec 5, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2023 ano, presne tak. potrebujes svetelny senzor a 4 polohovy vypinac. samozrejme to musi byt vsetko patricne zapojene. v celnom okne musis mat takuto srandu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mercuriuz Odesláno Prosinec 5, 2023 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2023 Super, díky. Konektor je stejnej? stačí nahradit a případně dokódovat nebo se musí tahat i jiná kabeláž? Dešťovej senzor mám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mercuriuz Odesláno Prosinec 6, 2023 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2023 Tak už jsem zjistil něco víc, je potřeba natáhnout kabel od ovladače (pin 2) do BCM/BSG pin 14 nebo 16, tady jsem bohužel konkrétní odpověd. No a pak jen nakódovat ŘJ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.