Přejít na obsah

Zavada osvětlení.


Doporučené příspěvky

Zdravím. Octavia 3 2013 hlásí chybu závady osvětlení na palubce a na diagnostice hlásí chybu levé koncové světlo.

Už jsem to tak koupil a ten kamarád od koho jsem to kupoval, tak že s tím jezdí dlouho a už to párkrát řešil v servisu a nic nevyresili (určitě nebyl ale ve škodovce, tam by snad věděli. No kdo ví).

Tak jsem pro svůj klid vyměnil komplet všechny žárovky vzadu vč. Spz. Očistit kontakty atd atd. Ale stále hlásí chybu. Napadá mě už jen vyměnit brzdový spínač a pak už to bude asi vše co se týče svetel vzadu.

Neřešil to někdo? Chápu že dovnitř světla nevidím a nevím jestli není problém opravdu někde v elektrice, ale zdá se mi to furt podezřelé. Jednou jsem kdesi četl, že mu ve skodovce přehráli jednotku do továrního nastavení a měl klid. Co bylo dál už nikdo neví, jestli se to opravdu vyřešilo.

Nechci to dávat zbytečně do elektro servisu, kde věřím tomu, že to vyřeší. Ale nemůžu kvůli tzv. falešné závadě být pár dní bez auta, určitě to někdo pochopí a doufám že někdo řešil stejný problém. Nikde jsem k tomu nenašel žádné téma na fóru. 

Předem díky za odpovědi, zatím zdarec

Odkaz ke komentáři

Obyčejné osram zarovky 5w5 a kontrolu jsem provedl později podle druhé stejné octavie, jestli tam predemnou nedal někdo špatně žárovky, ale vše sedí i podle příruček. Je taky ještě možné, že pod tapcem bude někde vyrezlá kostra. Tak na to se taky ještě můžu podívat 

 

Odkaz ke komentáři

Takže záhada zřejmě vyřešena. Po pár zkoušení s diagnostikou atd atd. jsem se dostal na úroveň jednoho podobného příspěvků. 

Teď stále ukazuje závadu osvětlení a po zapojení diagnostiky neukazuje nic ani palubák a ani diagnostika. Pan to předtím vyřešil v servise výměnou komfortní jednotky. Tak to asi bude čekat i mě. Avšak kdybych to ještě nějak vyřešil jinak, dám vědět.

Díky moc za rady!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...