fbohac Odesláno Březen 13, 2024 Sdílet Odesláno Březen 13, 2024 Ahoj, objevil se mi takový problém. Při řazení z 1 na 2 a z 2 na 3 mi při sešlápnutí spojky nejdřív otáčky vyskočí nahoru než spadnou. Jako kdybych do toho přidával plyn. Podotýkám, že od trojky nahoru to nedělá. Nesetkal se tady s tím někdo? Nebo nejlépe nevěděl čím by to mohlo být? Díky za případnou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Březen 13, 2024 Sdílet Odesláno Březen 13, 2024 Ty jo, tohle se mi kdysi stavalo taky. Koukam do papiru a nenapada me, co to bylo. Otacky mam poznamku u cidla teploty motoru (to v motoru, ne to budikovy), snimac otacek na klice taky ovlivnoval mimo jine otacky, ktery litaly nahoru dolu. A u diry ve svodech, ale tam to drzelo porad kolem 4000 na volnobeh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fbohac Odesláno Březen 13, 2024 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2024 Děkuji, jediné co vím, že to nebude je ten snímač otáček na klice. Ten je měněný půl roku zpátky a předtím to dělalo pořádnou paseku. Zkusím mrknout na to čidlo teploty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Březen 13, 2024 Sdílet Odesláno Březen 13, 2024 Drzim palce. Bohuzel uz si fakt nepamatuju, co to tenkrat bylo. Volnobeh se chova normalne a dela to jen pri razeni do trojky jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fbohac Odesláno Březen 13, 2024 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2024 Jojo, jen do trojky a volnoběh úplně v pohodě. Prave mi přijde divne, ze když už, tak ze to nedělá u všech rychlostí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 13, 2024 Sdílet Odesláno Březen 13, 2024 Zkontroluj těsnost sání. Vem třeba sprej na čištění brzd a stříkej na parohy co jsou přišroubovaný k hlavě. Jsou tam těsnící gumičky, který časem přestanou těsnit. Když tam při běžícím motoru stříkneš ten sprej a změní se u toho volnoběh, tak je to jasný 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Březen 13, 2024 Sdílet Odesláno Březen 13, 2024 Jo vidis, dobry napad! Tyhle gumicky me opustily davno, tak pred 15 lety, taky, ale uz nevim, jak se to projevovalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fbohac Odesláno Březen 13, 2024 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2024 Super, díky moc. Vyzkouším. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 16, 2024 Sdílet Odesláno Březen 16, 2024 @krysarr taky jsem je už měnil a dělalo mi to právě takový problémy. Po přetěsnění byl klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Březen 16, 2024 Sdílet Odesláno Březen 16, 2024 Jj, čoveče asi máš pravdu, že se mi to chovalo tenkrát stejně, ale už fakt nevím. To mě auto tak max 10 let a mechanik na to nemohl přijít, jezdil i s druhým sedicim mechanikem na motoru. Jsou to takový gumičky jak od svačiny 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fbohac Odesláno Březen 21, 2024 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2024 Tak vyzkoušeno, ale volnoběh se ani nehnul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.