petrys Odesláno Duben 19, 2024 Sdílet Odesláno Duben 19, 2024 Zdravím pánové prosím o radu s pomoc Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bobo99 Odesláno Duben 20, 2024 Sdílet Odesláno Duben 20, 2024 sice jsi v sekci OIII,ale pokud jsi na FB-spoj se s Daniel Haborák,ten 100% poradí co a jak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrys Odesláno Duben 20, 2024 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2024 Tak to se omlouvám a s tím to panem už jsem si psal 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lakur Odesláno Červen 6, 2024 Sdílet Odesláno Červen 6, 2024 Zalezi na roku vyroby auta, mrkni na schema do elsy a budes vedet na cem jsi. Predface ma dve zapojeni a pokud mas starsi, bez prepinovani cca20-30 kabely ti to nepujede. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrys Odesláno Červen 6, 2024 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2024 A jak je možné že všechno ostatní finguje pristit blinkry ovládání Když dám jiný motorek tak jde jen sklápění ale zas nic jiného 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.