Přejít na obsah

Zavada motoru

Guest toip

Doporučené příspěvky

Ahoj mam poruchu motoru pri venkovni teplote nad 19 stupnu mi motor pri startu (chytne hned jak ma) strasne skube jako by jel na 3 valce asi po 30 vterinach se prida volnobeh a spadne to po asi minute do normalu (motor jede jak ma) . Dela to pouze u prvniho startu za studena. Pokud je venkovni teplota nizsi tak to nedela , pomuze nekdo ? Diagnostika nic neukazala, klapka vycistena a nastavena, nove kabely, svicky, lambada a zavada stale pretrvava. Musi to delat neco co souvisi s teplotou za celou zimu to neudelalo ani jednou ted kdyz je 20 stupnu a vice pokazde :-(

Odkaz ke komentáři

MOTOR 1.6 74kw rv.97

Ahoj, mám poměrně stejný problém (akorát bych to nedával u sebe za vinu teplotě).

Když jdu na první start po večeru tak motor by mi jakoby startoval na tři válce a ztrácí hodně otáčky (v servise řečeno že by to mohla být lambda sonda, jelikož ji hlásí také VAG) Při takovém stavu se s autem nedokáži rozjet (až po zahřátí).

Tento stav trvá také po delší době stání a po chladnutí motoru!

Dále jsem si včera všiml že po přepnutí na plyn mi auto jede jak by mělo (bez závad)! Když auto přepnu na benzín, tak už je to zase v prdeli. Automobil než zareaguje na plynový pedál a začne tahat až od 2500 ot/min. Mezitím je to jako bych tam tlačil pouze vzduch místo benzínu. Takže nevím kde je fakt zakopaný pes ;)

Plyn (no problém), Benzín (hrozná jízda)

Dne 8.6 (venkovní teplota auta 26stupně) Automobil při nastartování předl v pořádku (reagoval hned na přidání plynu, tak nevím kde opravdu hledat závadu)

PROBLÉM VYŘEŠEN, VÝMĚNOU VÁHY VZDUCHU :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...