Přejít na obsah

tónovací fólie na skla

Guest Kišmo

Doporučené příspěvky

přeju pěkný den

Jak moc mohou být zatmavena boční skla?

Ahoj,zadní dveře+5.dveře mužeš mít tmavé dle svého uvážení(samozřejmě myslim okna :lol: ),přední u řidiče a spolujezdce musí být propustnost světla min.70%.Netuším jak moc po tom šlapou,ale kamarád měl i ve předu fest tmavé a vykopli ho z STK a folie trhal dolů.Taky uvažuju že je nechám nalepit.

Odkaz ke komentáři
ministerstv dopravy udělilo několika firmám vyjímku - montují folie na všechny okna s atestem - mám s atestem a na STK nebo při kontrole na silnici bezproblémů - jinak folie značky SunTek

mám taky SunTeky i s atestem Minist.dopravy 8 SD 2960 a bylo mi řečeno, že vepředu být nesmí :lol:

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem byl na STK a ptal jsem na ty fólie a vepředu prostě nesmí být žádné, jedině dát ty nejsvětlejší s tím, že se ti na ten atest podepíše přímo ten technik, který to lepil (to se ale asi žádnej nepodepíše, protože kdyby byl problém nebo se něco stalo, tak to půjde na jeho hlavu), takže závěr je, na přední okna folie nesmí

Odkaz ke komentáři
Jeste upresnim ze u nekterych socka vybav nebyla okna zatmavena ani z vyroby, takze tam by to slo. U oken ktera maji napsano "tempered" nebo "tinted" se folie dat nesmi. U zadnich dveri a patych si to muzete treba zaplechovat.

tak to je blbe ja taky mam tonovana sice je to videt minimalne ale chtel jsm si tam nalepit ty kter jsou pres OC levnejsi

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...