Přejít na obsah

mam radio swing skoda octavia 3

Doporučené příspěvky

dal jsem ti odkaz na vlakno kde se to resi loga stanic, proc zakladas dalsi tema ze to tam nemas? muzes klidne pokracovat v tom puvodnim kde se resi jak tam ty loga dat. Neni duvod ani prehledne aby na jednu otazku bylo vice temat. Nehlede na to ze by se hodilo napsat jake radio mas nebo pripadne to resit ve vlaknu urcene pro to radio

Lock

Odkaz ke komentáři
  • Ol@f locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • No myslím, že jsi určitě neudělal chybu. Tak ať jsi taky spokojený. Já jsem zatím max. spokojený 😉👍 
    • Gratulujem k autu, inak ja som vyberal medzi Octavia 3, O4, Touran, Leon tolko, az som kupil superb 🙂
    • V nasom pripade ako nahrada za octu bol kupeny hyundai i30 kombi s 1.5dpi motorom v rozumnej vybave tak, aby tam nebolo nic zbytocne, co by cloveka otravovalo, musim povedat ze paradne auto do mesta a okolia, pri predbiehani a dialnici sice straca dych ale inak super. Superb je urceny na vozenie rodiny, vylety, dlhe trasy, predsa len bezpecnost, pohodlie, priestor (mam skoro 190cm a aktualne mozno aj blizko k 120kg) viem ze to nieje zadarmo oproti tej octavii, ale doba sa pohla a to co som si v minulosti uzival - hrabanie sa v aute, menenie veci a pod, na to uz nemam cas ani chut. Ako pise Konny, octavia 1 je nadcasove auto, vzdy sa za nou otocim ked niekde vidim zachovalu, po facelifte naozaj vizualne vydarene, s nesmetelnou technikou.
  • Vytvořit...