ivaral Odesláno Květen 26, 2024 Sdílet Odesláno Květen 26, 2024 Ahojte, viete niekto kde nájdem nálepku s kódmi výbavy konkrétneho vozidla? Mám OIII 2018 (model 2019) V Octavia II to bolo pod koberčekom vzadu v kufri na karosérii za rezervou viď. foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Květen 26, 2024 Sdílet Odesláno Květen 26, 2024 měla by být v podstatě na stejném místě, vzadu u rezervy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivaral Odesláno Květen 26, 2024 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2024 před 1 hodinou, Fireee napsal: měla by být v podstatě na stejném místě, vzadu u rezervy. myslíš že som sa tam nepozeral? 🙄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Květen 27, 2024 Sdílet Odesláno Květen 27, 2024 jo, přišlo mi to divný, když si to psal, ale než jsem to napsal, tak jsem se podíval na manželčinu Octavia 3 a co myslíš ? Jinak bych to tady nepsal, štítek tam je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivaral Odesláno Květen 27, 2024 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2024 Před hodinou, Fireee napsal: jo, přišlo mi to divný, když si to psal, ale než jsem to napsal, tak jsem se podíval na manželčinu Octavia 3 a co myslíš ? Jinak bych to tady nepsal, štítek tam je Keďže som druhý majiteľ, tak neviem čo sa s autom dialo predtým. Búrané nebolo, to mám overené. Ďakujem ti za odpoveď a prajem fajn deň 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.