ScofieldCZ Odesláno Červen 4, 2024 Sdílet Odesláno Červen 4, 2024 (upraveno) Ahojte, nedávno jsem si všimnul, že mi xenony svítí strašně do země. Mrknul jsem na diagnostiku a byla tam chyba 00496, zkusil jsem pročistit konektor čidla, ale nepomohlo, tak jsem tedy koupil nové a vyměnil. Poté teda chyba smazat šla, a už se tam žádná chyba neobjevila. S autem jsem vyjel, ale světla stále furt svítili do země, tak jsem si řekl, že to možná bude chtít základní nastavení. Chtěl jsem tedy dát přes diagnostiku základní nastavení xenonů a alespoň oproti zdi to trochu vyštelovat a poté si nějak zajet na regloskop, aby to dodělal na přesno. V každém případě jsem zkončil na tom, kdy jsem dal 04 Základní nastavení -> skupina 01 a akorát to vypsalo: "Nastavení neplatné porovnání není možné" (viz. screen: Fotka ZDE), a světla vyjeli na uplně horní polohu, takže teď zase svítím moc do vrchu. V testu Akčních členů jsem zkoušel, jestli fungují motorky a obě světla tam normálně vyjedou do horní i spodní polohy. Aktuálně tam svítí chyba 01539 - světlomety nejsou seřízeny Nevíte někdo proč to nejde? Upraveno Červen 4, 2024 uživatelem ScofieldCZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ScofieldCZ Odesláno Červen 6, 2024 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2024 Vyřešeno, napadlo mě, jestli se náhodou při zvedání na zvedáku nepřetočil zadní snímač na druhou stranu, a ono se tak opravdu stalo. 😀 Vrátil jsem ho zpět a základní nastavení šlo udělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.