Speedo6 Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Mám takovej menší problém, při studeném startu mi po chvilce začne blikat kontrolka žhavení po vypnutí zapalování a opětovném nastartování někdy začne znova blikat ale spíš už nezačne je to také náchilné na počasí když je teplo tak se nerozbliká a když je vlhko tak začne. Měnil jsem už brzdovej spínač kterej mi poradily v autorizovanym servise a pak došlo i na čerpadlo to sem vyměnil také a stále to bliká. Diagnostika mi píe ,,Servopohon řídící tyče/vstřikovacího čerpadla na max. výchylce". Tak jen jestli ste se tim někdo nesetkal jinak auto jezdí ůplně normálně a chytá taky ani nehulí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 máš správně nastavený předvstřik..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Speedo6 Odesláno Červen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Jak to poznám?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Zajeď k nikomu kdo má diagnostiku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 tdi graf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest witanek Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 co brzdový, nebo spojkový čidlo... to co máš pod pedálem... mě odešlo brzdový čidlo a kontrolka blikala... protože kontrolka žhavení je více funkční... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červen 11, 2010 Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 vždyt psal že brzdový spínač vyměnil!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ráďa Odesláno Červen 27, 2010 Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 tak mi taky bliká žhavení,začne to někdy za jízdy,stačí zhasnout motor,znovu nastartovat a už nic nebliká.Brzdové světla svítí normálně.Ta kontrolka signalizuje asi víc věcí tak že nevím na co se zaměřit auto startuje i jede úplně bez problému.Budu asi muset někam na diag. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest air Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Ahoj, mám škodu octávii combi II TDi rs a mám teď úplně stejný problém. Po několika kilomentrech mi začně blikat žhavení, sníží se výkon motoru a pal.počítač píše (motor do dílny). Byl jsem teda v autorizovaném servisu a tam jsem se dozvěděl, že bude na 90% špatná palubní deska "to ji prý pokaždé ukázala diagnostika". Když jsem se zeptal na cenu, tak jsem myslel, že tam padnu na zem. Bohužel se nedá nic dělat, takže zítra půjdeme zkusit výměnu. Pokud to nebude tím, tak palubní desku vrátím a peníze dostanu zpět. Jinak cena je přesně 18tis. :) Až problém odstraním, tak dám vědět co byla závada :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 na tak budíkama to nebude! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest air Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 na tak budíkama to nebude! No mě se to taky zdá jako blbost. Ale co jsem viděl ty výpisy z diagnostiky, tak to tam opravdu bylo napsaný. Pokud jim to ale píše, že je špatná palubní deska a problém je někde jinde, tak to mají teda pěkně na ...... vyřešený :(( No uvidíme, jen doufám, že na to do pátku přijdou. V pátek totiž odjíždím na dovolenou do Itálie a nerad bych tyhle problémy řešil někde po cestě. Když jsem se jich ptal jestli to nemůže být třeba špatný spínač brzdy, tak kroutily havou "proč by to měl být spínač". Už jsem se hodně dočetl, že ten problém je v tom. Taky jsem měl praklou zárovku zadního obrysového světla. Původně tam byla W3W a já tam dal W5W, ale nemyslím si, že by toto způsobovalo tenhle problém. W3W jsem nikde nesehnal a dokonce v servisu škoda řekly, že taky mají jen W5W. Divný je to, že tam chyba nevyskakuje při sešlápnutí, ale většinou tak po 15minutách jízdy. No nevím snad na něco přijdou. Kdyby jste měl ještě někdo nějaký nápady nebo zkušenosti čím by to mohlo být, tak sem s tím. Popravdě jsem čekal, že v servisu škoda budou nějací odborníci a budou si vědět rady, ale bohužel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Mě se to stalo dnes poprvé, byl jsem na výměně trysek a chipu, takže nevím zda to stím nesouvisí. Rozblikalo se mi to v koloně když jsem stál a jak jsem se více rozjel, tak to přestalo blikat, takže vůbec netuším čím by to mohlo být. Pak už to neudělalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 28, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 No mě se to taky zdá jako blbost. Ale co jsem viděl ty výpisy z diagnostiky, tak to tam opravdu bylo napsaný. Pokud jim to ale píše, že je špatná palubní deska a problém je někde jinde, tak to mají teda pěkně na ...... vyřešený ( No uvidíme, jen doufám, že na to do pátku přijdou. V pátek totiž odjíždím na dovolenou do Itálie a nerad bych tyhle problémy řešil někde po cestě. Když jsem se jich ptal jestli to nemůže být třeba špatný spínač brzdy, tak kroutily havou "proč by to měl být spínač". Už jsem se hodně dočetl, že ten problém je v tom. Taky jsem měl praklou zárovku zadního obrysového světla. Původně tam byla W3W a já tam dal W5W, ale nemyslím si, že by toto způsobovalo tenhle problém. W3W jsem nikde nesehnal a dokonce v servisu škoda řekly, že taky mají jen W5W. Divný je to, že tam chyba nevyskakuje při sešlápnutí, ale většinou tak po 15minutách jízdy. No nevím snad na něco přijdou. Kdyby jste měl ještě někdo nějaký nápady nebo zkušenosti čím by to mohlo být, tak sem s tím. Popravdě jsem čekal, že v servisu škoda budou nějací odborníci a budou si vědět rady, ale bohužel :lool: Proc nezajedes na Rollbarem ????? www.cardiagnostik.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Jog01 Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 No mě se to taky zdá jako blbost. Ale co jsem viděl ty výpisy z diagnostiky, tak to tam opravdu bylo napsaný. Pokud jim to ale píše, že je špatná palubní deska a problém je někde jinde, tak to mají teda pěkně na ...... vyřešený :D( No uvidíme, jen doufám, že na to do pátku přijdou. V pátek totiž odjíždím na dovolenou do Itálie a nerad bych tyhle problémy řešil někde po cestě. Když jsem se jich ptal jestli to nemůže být třeba špatný spínač brzdy, tak kroutily havou "proč by to měl být spínač". Už jsem se hodně dočetl, že ten problém je v tom. Taky jsem měl praklou zárovku zadního obrysového světla. Původně tam byla W3W a já tam dal W5W, ale nemyslím si, že by toto způsobovalo tenhle problém. W3W jsem nikde nesehnal a dokonce v servisu škoda řekly, že taky mají jen W5W. Divný je to, že tam chyba nevyskakuje při sešlápnutí, ale většinou tak po 15minutách jízdy. No nevím snad na něco přijdou. Kdyby jste měl ještě někdo nějaký nápady nebo zkušenosti čím by to mohlo být, tak sem s tím. Popravdě jsem čekal, že v servisu škoda budou nějací odborníci a budou si vědět rady, ale bohužel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.