uzgamunga Odesláno Červenec 24, 2024 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2024 (upraveno) Mám motor 2.0 TSI 140kw DKZA 2019 v octavia 3 a jel jsem teď s okýnkama dole a dost mě překvapilo, jak v něm něco píská - zní to jak elektromotor. Zvuk stoupá s otáčkami, zaznamenal jste to někdo taky? Motor táhne bez problému a nepíše žádnou chybu. Zajímalo by mě jestli je to normální projev motoru nebo něco špatně. Upraveno Červenec 25, 2024 uživatelem uzgamunga 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovovej Odesláno Září 3, 2024 Sdílet Odesláno Září 3, 2024 Ahoj, mám totožný motor (+ 4x4), myslím, že slyším podobný zvuk jako ty. Nejspíš to bude běžný projev motoru nebo některé jeho součásti, žádné negativní projevy, které by s tímto zvukem měly souviset, jsem nezaznamenal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
the_miracle Odesláno Srpen 13 Sdílet Odesláno Srpen 13 Dneska jsem si přivezl domů Kodiaqa s 2.0 TSI 140 kW DKZA. A slyším to samé. Má najeto 104000, podle servisky byl před necelým tisícem km na kontrole s výměnou oleje. Asi to bude normální projev. Přesedlal jsem z TDI v Passatu B7. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.