Přejít na obsah

Hipiho Octavka

Doporučené příspěvky

No vidiis a me uz to prijde celkem dost, do 200t to musii jit pryc.. pak uz se to o neco hure prodava :rolleyes:

no to mi povíídej já ji neprodám za víc než 80tis .... nedávno jsme zjišťoval ! No jo no neda se nic dělat tohle se prostě nějak dodělá aby to vypadalo pěkně a bude se šetři pak na nový :D

Odkaz ke komentáři
No vidiis a me uz to prijde celkem dost, do 200t to musii jit pryc.. pak uz se to o neco hure prodava :rolleyes:

Ono jde taky o rok výroby jakmile to je kolem roku 2001-2002 tak ti ty km málo lidí uvěří to víš každý druhý je tu smotájev :D

Odkaz ke komentáři
DOTAZ !! Pozor ..... da se zmnit rozteč na kolech ? mám namysli - > kola maj rozteč 4 x 108 a já bych to potřeboval na 5 x 100 !!! Jde to ?? nějak ? a kdyžak jak nebo kdo a kde a za kolik :D

No všechno jde ,ale musel by jsi dát podložky pod kola takže nic moc :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Tak konečně se dneska dočkala ... dostala kotouče přední nové Ferodo a destičky Ferodo - pak nahodím nějaký fotky ale tam toho stejně nebude moc vidět ale tak proč ne ? :D ;)

Njn když máš tak malý kolečka :blink::palec::palec:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Malý ale hezky ... ted ale nějak nestiham fotit nic takze az pozdeji to sem nahodim ....

chipmann : a my se pak domluvime vid nejak na tom foceni ja byl dneska uplne ko!.... ale sejdeme se a nafotime neboj :smich: !!!

Jj v pohodě to víš práce bolííí :palec: :P :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Tak jsem tu delší dobu nebyl .... se omlouvám :angry:

V poslední době se toho taky moc neudálooo konečně jsem nasadil vzpěry od Milotecu pod kapotu a vyměnil zase olej .... jezdim jak drak takže těch 15tis to je za chviličku.

Chystám se jinak s chipmannem na řešení otázky EGR ventilu protože je uplně K.O. Tak snad v týdnu bude čas.

Ted se mi to komplikuje ještě s tim, že naši předělávají ložnici tak musim bejt po ruce !

Uvidime no .... pak dám nějaký informace zase ....

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...