Přejít na obsah

Hipiho Octavka

Doporučené příspěvky

hipi: jo, tak nad tema jsem taky uvazoval :o chvili me pak mrzelo, ze jsem si je nekoupil :o ale kdyz jsem nasadil svoje kola na auto, tak nebylo co resit, to byl laska :) ale fakt vybirej a vybirej a vybirej :) mne to trvalo 2 roky

Odkaz ke komentáři
Dakie: ty jsou, vid :o bych je bral hned :o ja mam ty druhy tady z tech vlozenych...

hipi: jinak tady neco pro inspiraci... tohle by byla treba moje predstava o kolech, vim, jsou trochu nezvykly, ale za to originalni :smich:

Jo tak tady bych si vybral myslim ty 3tí nebo ty 4tý by se mi na ní líbily :) :)

Odkaz ke komentáři
hipi: jo, tak nad tema jsem taky uvazoval :) chvili me pak mrzelo, ze jsem si je nekoupil :smich: ale kdyz jsem nasadil svoje kola na auto, tak nebylo co resit, to byl laska :smich: ale fakt vybirej a vybirej a vybirej :) mne to trvalo 2 roky

no to verim ty co sis koupil jsou hodne pekný a pekne to sedí celkove s tim autem jak ho máš udělaný :o

no ja se furt rozmejslim noooo ..... to je hrozny existuje spousta kraaasnejch kol ...... :o

Odkaz ke komentáři
proč lakovrahu??? na nedostatky na laku je idealní jen se stím musím opatrně želva se ti po měsíci smyla jo??? tak to byla asi nějaká divná želva :o :)

myju tak 1tydně.....vždycky před víkendem...někdy i 2x týdně :)

tempo je mooc hrubě a po čase po něm zmatní lak....tak opatrně na to....jsou lepší věci než tempo :o

Odkaz ke komentáři
myju tak 1tydně.....vždycky před víkendem...někdy i 2x týdně :o

tempo je mooc hrubě a po čase po něm zmatní lak....tak opatrně na to....jsou lepší věci než tempo :)

ale né levnější když to s tím umíš tak je to sranda :)

Odkaz ke komentáři
neeee v pondělí neee !! Já mám v pondělí tu poslední zkoušku tak jedu do plzně a budu tam až do pozdního odpoledne a pak jedu domu takže doma budu až večer někdy !

Kua já na to zapoměl tak to domluvíme na úterý ju

Odkaz ke komentáři
nejlevnější většinou nebývá nejlepší :smich:

Jenže tohle je léty odzkoušená praxe za komáčů nic jiného nebylo takže lakýrové neměli na výběr a na drobné škrábky to nejni nejhorší když nejsou po ruce pasty od 3M nedá se nic dělat :palec:

Odkaz ke komentáři

Zase jsem se trošku hrabal v PC a našel nějaký fotky s předělávek :

To tam ještě bylo takový denní svícenííí no o který jsme pak přes noc přišel ! :palec: A to jsme to měl zaparkovaný kousek od baraku pod lampou a stejně !!! No ale nejrhorší bylo že sem s tim přišel i o ty výplně nárazníku a to mě bolelo nejvíc peněžně! Ty diody co tam jsou vidět jsem si totiž dělal sám.

post-1094-1276935100_thumb.jpg

post-1094-1276935108_thumb.jpg

post-1094-1276935117_thumb.jpg

post-1094-1276935121_thumb.jpg

post-1094-1276935126_thumb.jpg

post-1094-1276935132_thumb.jpg

post-1094-1276935154_thumb.jpg

post-1094-1276935158_thumb.jpg

post-1094-1276935162_thumb.jpg

post-1094-1276935389_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Shanim někoho kdo má udělanej subwoofer v bočnici v kufru. Potřeboval bych vědět co to je za materiály jaký to má parametry a rozměry atd atd všechno prostě. Tak pokud budete o někom vědět kdo se někde rozepsal otom tak mi sem hodte linky nebooo jen napište co a jak díky !!! :palec:

Odkaz ke komentáři
Shanim někoho kdo má udělanej subwoofer v bočnici v kufru. Potřeboval bych vědět co to je za materiály jaký to má parametry a rozměry atd atd všechno prostě. Tak pokud budete o někom vědět kdo se někde rozepsal otom tak mi sem hodte linky nebooo jen napište co a jak díky !!! :palec:

mrkni na konwasovo auto :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...