Přejít na obsah

Hipiho Octavka

Doporučené příspěvky

hipi: jo, tak nad tema jsem taky uvazoval :o chvili me pak mrzelo, ze jsem si je nekoupil :o ale kdyz jsem nasadil svoje kola na auto, tak nebylo co resit, to byl laska :) ale fakt vybirej a vybirej a vybirej :) mne to trvalo 2 roky

Odkaz ke komentáři
Dakie: ty jsou, vid :o bych je bral hned :o ja mam ty druhy tady z tech vlozenych...

hipi: jinak tady neco pro inspiraci... tohle by byla treba moje predstava o kolech, vim, jsou trochu nezvykly, ale za to originalni :smich:

Jo tak tady bych si vybral myslim ty 3tí nebo ty 4tý by se mi na ní líbily :) :)

Odkaz ke komentáři
hipi: jo, tak nad tema jsem taky uvazoval :) chvili me pak mrzelo, ze jsem si je nekoupil :smich: ale kdyz jsem nasadil svoje kola na auto, tak nebylo co resit, to byl laska :smich: ale fakt vybirej a vybirej a vybirej :) mne to trvalo 2 roky

no to verim ty co sis koupil jsou hodne pekný a pekne to sedí celkove s tim autem jak ho máš udělaný :o

no ja se furt rozmejslim noooo ..... to je hrozny existuje spousta kraaasnejch kol ...... :o

Odkaz ke komentáři
proč lakovrahu??? na nedostatky na laku je idealní jen se stím musím opatrně želva se ti po měsíci smyla jo??? tak to byla asi nějaká divná želva :o :)

myju tak 1tydně.....vždycky před víkendem...někdy i 2x týdně :)

tempo je mooc hrubě a po čase po něm zmatní lak....tak opatrně na to....jsou lepší věci než tempo :o

Odkaz ke komentáři
myju tak 1tydně.....vždycky před víkendem...někdy i 2x týdně :o

tempo je mooc hrubě a po čase po něm zmatní lak....tak opatrně na to....jsou lepší věci než tempo :)

ale né levnější když to s tím umíš tak je to sranda :)

Odkaz ke komentáři
neeee v pondělí neee !! Já mám v pondělí tu poslední zkoušku tak jedu do plzně a budu tam až do pozdního odpoledne a pak jedu domu takže doma budu až večer někdy !

Kua já na to zapoměl tak to domluvíme na úterý ju

Odkaz ke komentáři
nejlevnější většinou nebývá nejlepší :smich:

Jenže tohle je léty odzkoušená praxe za komáčů nic jiného nebylo takže lakýrové neměli na výběr a na drobné škrábky to nejni nejhorší když nejsou po ruce pasty od 3M nedá se nic dělat :palec:

Odkaz ke komentáři

Zase jsem se trošku hrabal v PC a našel nějaký fotky s předělávek :

To tam ještě bylo takový denní svícenííí no o který jsme pak přes noc přišel ! :palec: A to jsme to měl zaparkovaný kousek od baraku pod lampou a stejně !!! No ale nejrhorší bylo že sem s tim přišel i o ty výplně nárazníku a to mě bolelo nejvíc peněžně! Ty diody co tam jsou vidět jsem si totiž dělal sám.

post-1094-1276935100_thumb.jpg

post-1094-1276935108_thumb.jpg

post-1094-1276935117_thumb.jpg

post-1094-1276935121_thumb.jpg

post-1094-1276935126_thumb.jpg

post-1094-1276935132_thumb.jpg

post-1094-1276935154_thumb.jpg

post-1094-1276935158_thumb.jpg

post-1094-1276935162_thumb.jpg

post-1094-1276935389_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Shanim někoho kdo má udělanej subwoofer v bočnici v kufru. Potřeboval bych vědět co to je za materiály jaký to má parametry a rozměry atd atd všechno prostě. Tak pokud budete o někom vědět kdo se někde rozepsal otom tak mi sem hodte linky nebooo jen napište co a jak díky !!! :palec:

Odkaz ke komentáři
Shanim někoho kdo má udělanej subwoofer v bočnici v kufru. Potřeboval bych vědět co to je za materiály jaký to má parametry a rozměry atd atd všechno prostě. Tak pokud budete o někom vědět kdo se někde rozepsal otom tak mi sem hodte linky nebooo jen napište co a jak díky !!! :palec:

mrkni na konwasovo auto :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • I když je toto vlákno již několik let mrtvé, rád bych popsal pro ty, kteří před tímto problémem stojí poprvé, jak se dveře štelují správně. Dveře se štelují šrouby na pantech vždy v horizontální rovině. Přítlak spodního nebo horního rohu dveří se šteluje šrouby na dveřích. Výška dveří na straně zámku (většinou dveře stářím spadnou a jdou špatně zavřít) se šteluje šroubama na spodním pantu na karoserii. Na předních dveřích je jeden šroub z interiéru a druhý z venku (na předních dveřích se k tomu šroubu dá dostat po oddělání zástěrky a částečně podběhu předního kola). Na horní pant, pokud není poškozený, většinou není nutno sahat. Pokud je auto na heveru, je nutno počítat s tím, že až se auto sundá, tak se karoserie prohne a dveře si trochu sednou. Tudíž je nutno dveře v autě na heveru utáhnout tak, aby byly mírně nad ideální polohou zámku. Postup výškového seštelování předních dveří: povolit šrouby na přením kole a dát auto na hever sundat přední kolo a zástěrku (na třech šroubech a dvou plastových západkách, které by se měly před sundáním vyvlíknout) vyšroubovat 2 šrouby na podběhu na straně ke dveřím (není nutno sundavat celý podběh) a povolit šroub na spodním pantu dveří, který je za podběhem dobře dosažitelný. Nyní dveře visí na spodním pantu pouze na jednom šroubu. sundat obložení interiéru z duhé strany spodního pantu (na dvou šroubech) a povolit druhý šroub pantu. Šroub je poměrně hluboko v díře u držáku konektoru kabelů dveří. Je nutná ráčna s nástavcem, nebo torx zástrčný klíč s nějakou trubkovou násadkou. V tomto okamžiku se dveře vlastní vahou propadnou a jdou zavřít jen, když se nadzvednou. dveře přivřít a podložit tak, aby byly mírně nad ideální polohou (používat dřevo a hadry, aby se nepoškrábala barva). Pokud člověk nemá k dispozici dříví příslušné velikosti, dá se použít druhý hever. Utáhnout vnější šroub pantu od kola. Musí se to párkrát vyzkoušet a dostat do ruky sílu utažení šroubu i výšku nadsazení dveří. Nakonec utáhnout vnitřní šroub. Je to docela milimetrová práce, protože při odhadování nadsazení dveří je nutno vzít v úvahu, že dveře si sednou dvakrát: jednou, když se sundá podložení dveří po utáhnutí šroubu pantu a podruhé, když se auto sundá z heveru. Takže se to musí párkrát zopakovat. Nicméně, kdo si dá záležet, má dveře seštelovány lépe než ze servisu, kde se s tím nikdo nepáře.  
    • Tak dnes jsem překonal 1500 km, píšu si to tady do deníčku 😄. Přes víkend to kašlu, to vedro je hrozné, dnes jsem jel 40 km a tachometr mi ukazoval 35,9°C - hruzinec. Jet nějaký delší kopec, tak mě jebne.🙈
    • No myslím, že jsi určitě neudělal chybu. Tak ať jsi taky spokojený. Já jsem zatím max. spokojený 😉👍 
  • Vytvořit...