Přejít na obsah

Hipiho Octavka

Doporučené příspěvky

Tak dneska jsem koupil Aerotwin od BOSCHE a paráádička koenčně se po dlouhý době těšim ža bude pršet a já kráásně uvidim :palec: ... ne jak přes ty co jsem tam měl z benzinky za 250kč - vydrželi snad 3 měsíce a nazdar ..

A zitra zavařit výfuck (mám tam pěknou dirku) a jště si promýšlím jestli pujde pryč i KAT .... ale asi jo ....

Odkaz ke komentáři

ja jsem dostal tenkrat k tlumicum original pripravek od skodovky, ktery se redil s vodou... to je nejlepsi voda do ostrikovacu, co jsem kdy mel :palec: odmastuje uplne paradne, nesmrdi atd.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
Tak dneska jsem koupil Aerotwin od BOSCHE a paráádička koenčně se po dlouhý době těšim ža bude pršet a já kráásně uvidim :smich: ... ne jak přes ty co jsem tam měl z benzinky za 250kč - vydrželi snad 3 měsíce a nazdar ..

A zitra zavařit výfuck (mám tam pěknou dirku) a jště si promýšlím jestli pujde pryč i KAT .... ale asi jo ....

Jak asi toe snad jasný že půjde do věčných lovišť :palec::smich:

Odkaz ke komentáři

A jinak dneska se jdu poprat se vzpěrama od Milotecu, ke kterým jsem přišel jak slepej k houslím :o .... a skusim trošku očistit motor a zároven si to trošku zkontrolovat ...

A jeden dotaz - neskuečně moc chci lišty do barvy a tak si řikám jestli si to nestříknu sám .... něco jsme už sem tam stříkal tak trošku vím ale radši se zeptám Vás na zkušenosti atd nebo kdo si to dělal abych věděl ...Díky :palec:

Odkaz ke komentáři
A jinak dneska se jdu poprat se vzpěrama od Milotecu, ke kterým jsem přišel jak slepej k houslím :smich: .... a skusim trošku očistit motor a zároven si to trošku zkontrolovat ...

A jeden dotaz - neskuečně moc chci lišty do barvy a tak si řikám jestli si to nestříknu sám .... něco jsme už sem tam stříkal tak trošku vím ale radši se zeptám Vás na zkušenosti atd nebo kdo si to dělal abych věděl ...Díky :P

Musíš to velmi dobře připravit (zbrousit ) potom základ na plasty, plnič a barvu :o

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...