Přejít na obsah

Hipiho Octavka

Doporučené příspěvky

chipmann : to víš že NE :lol: poprve v tomhle zkouskovym jsme neudelal zkousku na prvni pokus a to jsme si tak veril ... asi az moc . jedu tam zas ve stredu ale uz naposledy !!! takze jsem se jen tak projel dneska

No do pr....... já vím za to může to žlutý RS-so viď :( :lol: měl jsi ho plnou hlavu :P

Odkaz ke komentáři
No do pr....... já vím za to může to žlutý RS-so viď :lol: :( měl jsi ho plnou hlavu :smich:

no počkej až ho potkám chlapce :lol: .... sem ho pak ještě viděl u mě tady na benzině a nikdy jsem toho kluka neviděl ale vyšel ven k autu kouknul na mě a podravil :P tak se už asi známe .... ale než jsem vyšel ven tak už byl fuč. Příště s nim dám řeč co a jak dozvim se od něj víc - hlavně to jestli mu v AAA o tom autě řekli všecko ;)

Odkaz ke komentáři

Tady ještě pár fotek z instalace nejvíce oblíbených světěl na tomto fooru :palec:

- největším překvapením pro mě bylo, že jsem musel sundat i přední výztuhu aby tam pěkně zapadli

- jinak díky obyč xenonům co jsme si koupil jsem mohl vyházet nadbytečný kabely co tam zbyli po bixenonech - ty už nikdy měl jsem je tam tak 3 měsíce a nejdřív odešla jedna výbojka pak druhá a když jsme zjistil že si musim koupit za 1200 kč novou tak jsem se málem po... a ještě když už jsem ji koupil tak jsem zjistil že je problém v jednotkách ... párada :o Ještě že šla vrátit a tyhle xeny co tam mám jsou zatim ok :)

post-1094-1277233867_thumb.jpg

post-1094-1277233871_thumb.jpg

post-1094-1277233877_thumb.jpg

post-1094-1277233882_thumb.jpg

post-1094-1277233957_thumb.jpg

post-1094-1277233960_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Kamo jak sviti ty devil eyes?

No tak mám je od srpna min. roku a zatim dobře musel jsem jen trošku nad míru zvedat ty xenony v čočkách protože mi svítili moc do země ale jinak jsem zatim spokojenej. Diody mi zatim taky svítí všechny a mlhovky tam mám zapojený a taky dobrý. Kdyžtak ti mužu nafotit nějaký fotky z večera aby sis to víc prohlídnul. Ale já jsme zatim spokojenej :palec:.

Odkaz ke komentáři
No tak mám je od srpna min. roku a zatim dobře musel jsem jen trošku nad míru zvedat ty xenony v čočkách protože mi svítili moc do země ale jinak jsem zatim spokojenej. Diody mi zatim taky svítí všechny a mlhovky tam mám zapojený a taky dobrý. Kdyžtak ti mužu nafotit nějaký fotky z večera aby sis to víc prohlídnul. Ale já jsme zatim spokojenej :).

Nemusis fotit :palec: .

Odkaz ke komentáři

Ještě tu nejsem moc zběhlej a nevim co kdo a jak umi hezky za dobry ceny sehnat a tak se ptám :

- potřebuju sehnat přední brzdový kotouče - nejlépe originál za pěknou cenu a nebo i jiný klidně

Tak koho se mám zeptat nebo kde maj dobrý ceny atd... po něčem jsme už koukal ale řekl jsme si že se poradím :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...