hipi Odesláno Červen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 cerrtinka : před chvíly jsme se nim o tom bavil taky ... Roman má prsty ve všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 nojoo bylo mi to jasný..toe celý on :P ...jak to má malý kola a je to "vysoká koza" tak to frčí :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 dobra volba ja ted objednavam predky od APcka chci udelat takovy maly pokus :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Houmik : malý pokus řikáš ? ... tak to jsem zvědav co z toho bude a APcka jsem slyšel že jsou taky kvalitní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Neni to nic zavaznyho, jen si chci neco overit a konecne jsem sehnal predni bzrdice, tak se zkusim pustit do dalsiho napadu takze kola posouvas na neurcito, jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Houmik : ty taky furt musíš na ní něco dělat co ? ... tak uvidime co z tebe pak vyleze !! no já jinak zati mna neurčito no až bude podvozek tak se začne nanovo s kolama !!! mezitim budu vybírat koukat a porovnávat jenom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 no uz mam jen 2 mesice, abych to vsechno stihnul, to jsem zvedavej jasny, to koukani je treba :P kol je mraky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 cerrtinka : před chvíly jsme se nim o tom bavil taky ... Roman má prsty ve všem no už aby jsme ho montily :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Tak jak hipi udělal jsi ????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 chipmann : to víš že NE poprve v tomhle zkouskovym jsme neudelal zkousku na prvni pokus a to jsme si tak veril ... asi az moc . jedu tam zas ve stredu ale uz naposledy !!! takze jsem se jen tak projel dneska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Martine a to sem držela palce za celej octaviaclub ......................asi máálo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 chipmann : to víš že NE poprve v tomhle zkouskovym jsme neudelal zkousku na prvni pokus a to jsme si tak veril ... asi az moc . jedu tam zas ve stredu ale uz naposledy !!! takze jsem se jen tak projel dneska No do pr....... já vím za to může to žlutý RS-so viď :( měl jsi ho plnou hlavu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Martine a to sem držela palce za celej octaviaclub ......................asi máálo nevadí i tak děkuju ... příště to výjde už určitě nějak si nelámu hlavu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 No do pr....... já vím za to může to žlutý RS-so viď :( měl jsi ho plnou hlavu no počkej až ho potkám chlapce .... sem ho pak ještě viděl u mě tady na benzině a nikdy jsem toho kluka neviděl ale vyšel ven k autu kouknul na mě a podravil :P tak se už asi známe .... ale než jsem vyšel ven tak už byl fuč. Příště s nim dám řeč co a jak dozvim se od něj víc - hlavně to jestli mu v AAA o tom autě řekli všecko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 No vidíš máš novýho kámoše :( já si myslím že mu něco určitě zatajily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 A máme sníženo .... :) - takhle byla chudak naložena snad 10 baleníma dlaždiček při předělávce bytu .... - na retardérech to občas trošku vzalo podběh :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Červen 22, 2010 Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 mnel si naložit i na spolujezdcovu sedačku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 22, 2010 Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 ty voeeee, to se nesmi ja svoji Octavce ctu pohadky pred spanim a ty udelas tohle :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 22, 2010 Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 ty voeeee, to se nesmi ja svoji Octavce ctu pohadky pred spanim a ty udelas tohle :) BOZE KAMO, a delas to s ni? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 22, 2010 Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 A máme sníženo .... :) - takhle byla chudak naložena snad 10 baleníma dlaždiček při předělávce bytu .... - na retardérech to občas trošku vzalo podběh :o Je to si je tam pekne narval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 No je to hrozny ale nedalo se nic dělat otec ma auto do kteryho nedaš ani 3 plata tak jsme musel ja .... ale bylo to tam ani ne 20 minut jen jedna cesta z obchodu do domu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 mnel si naložit i na spolujezdcovu sedačku no to jo no alepson by se to trošku vyvážilo :o :smihc: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 22, 2010 Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 No je to hrozny ale nedalo se nic dělat otec ma auto do kteryho nedaš ani 3 plata tak jsme musel ja .... ale bylo to tam ani ne 20 minut jen jedna cesta z obchodu do domu ... No to mozna neni dobre pro podvozek, ale co clovek nadela gdyz musi to udelat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 Tady ještě pár fotek z instalace nejvíce oblíbených světěl na tomto fooru - největším překvapením pro mě bylo, že jsem musel sundat i přední výztuhu aby tam pěkně zapadli - jinak díky obyč xenonům co jsme si koupil jsem mohl vyházet nadbytečný kabely co tam zbyli po bixenonech - ty už nikdy měl jsem je tam tak 3 měsíce a nejdřív odešla jedna výbojka pak druhá a když jsme zjistil že si musim koupit za 1200 kč novou tak jsem se málem po... a ještě když už jsem ji koupil tak jsem zjistil že je problém v jednotkách ... párada :o Ještě že šla vrátit a tyhle xeny co tam mám jsou zatim ok :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 22, 2010 Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 Kamo jak sviti ty devil eyes? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 Kamo jak sviti ty devil eyes? No tak mám je od srpna min. roku a zatim dobře musel jsem jen trošku nad míru zvedat ty xenony v čočkách protože mi svítili moc do země ale jinak jsem zatim spokojenej. Diody mi zatim taky svítí všechny a mlhovky tam mám zapojený a taky dobrý. Kdyžtak ti mužu nafotit nějaký fotky z večera aby sis to víc prohlídnul. Ale já jsme zatim spokojenej . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 22, 2010 Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 Martine tak to snížení je mazec :) :o ty bláho..ještě že to bylo jen na chvíli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 22, 2010 Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 No tak mám je od srpna min. roku a zatim dobře musel jsem jen trošku nad míru zvedat ty xenony v čočkách protože mi svítili moc do země ale jinak jsem zatim spokojenej. Diody mi zatim taky svítí všechny a mlhovky tam mám zapojený a taky dobrý. Kdyžtak ti mužu nafotit nějaký fotky z večera aby sis to víc prohlídnul. Ale já jsme zatim spokojenej :). Nemusis fotit . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Naše jsem powerbox HOPA - německá výroba ... co jsem tak koukal na stránky tak to dokáže z 81 KW udělat 97KW ... buh ví jestli ej tomu tak. Kdybyste měl někdo zájem tak sem užeme dohodnout na ceně a je Váš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 Ještě tu nejsem moc zběhlej a nevim co kdo a jak umi hezky za dobry ceny sehnat a tak se ptám : - potřebuju sehnat přední brzdový kotouče - nejlépe originál za pěknou cenu a nebo i jiný klidně Tak koho se mám zeptat nebo kde maj dobrý ceny atd... po něčem jsme už koukal ale řekl jsme si že se poradím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.