Spooky1 Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Dokud jsem neměl mobil taky jsem ho nepotřeboval a byl jsem spokojený. Flashky jsou skvělá věc od té doby už nepoužívám cdčka prostě mám v autě 4giga flasku a ještě mám nějaké a když je něco nového tak to tam šoupnu a je to. Ty karty taky nebudou špatné, ale né každý pc to má. Tak netvrdím, že flashky jsou špatný,ale prostě se to nedá ty MP3 ve většině případů poslouchat. Málo kdo dneska dělá MP3 v nějaké rozumné kvalitě... Jinak samozřejmě výhodu MP3 nepopírám... Jo, to mas pravdu, normalne to tam fouknu pres mobil a nebo pres ctecku karet, to uz by se nejak obeslo... ale strasne se mi libi to radio samotny, proto po nem koukam ;) šak je taky super vzhledově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 ou, tak radio uz je vybehovy model a nevyrabi se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 24, 2010 Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 dnes sem si sehnal rádio Clarion CD8100USB...a přemýšlím jestli ho vyměnit místo panasonicu co mám teď....co myslíte že je lepší?? ten clarion sem ani na netu u nás nikde nenašel..všechno jen v IT....tak nevím co to je zač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 24, 2010 Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 dnes sem si sehnal rádio Clarion CD8100USB...a přemýšlím jestli ho vyměnit místo panasonicu co mám teď....co myslíte že je lepší?? ten clarion sem ani na netu u nás nikde nenašel..všechno jen v IT....tak nevím co to je zač Mohlo to mít pro It jiný označení. Třeba v Japan se Clarion prodává po doznačením AddZest. ;-) Jinak Cla bude určo zvukově lepší pokud nemáš panasonica za 20k ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 24, 2010 Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 jen mě štvě že panasonic je 4x50 a clarion 4x40........... jnak je perfektně vybavený..USB, SD karty.... http://www.ciao.it/Clarion_CD8100USB__1121669 v CZ nikde nic o něm..jen všechni IT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 24, 2010 Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 jen mě štvě že panasonic je 4x50 a clarion 4x40........... jnak je perfektně vybavený..USB, SD karty.... http://www.ciao.it/Clarion_CD8100USB__1121669 v CZ nikde nic o něm..jen všechni IT Jenže není Watt jako Watt. To si pamatuj Jinak vybavení. Důležitý hlavně jak to hraje ne snad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 já těm rádiím moc nerozumím....ale asi ho tam šupnu...je to na USB i SD karty...a to ten panasonic neumí....osobně si myslím že já ten rozdíl v hraní nepoznám..se seriovýma reprama už vůbec ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 ja to nepoznam ani po kompletni vymene :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 :lool: to sme dva houmíku...jen se mě trochu zdá že to pak líp basuje..jinak nic a jak má někdo subwofry přes půl kufru.....s toho mě akorád hučí v hlavě pak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 tak ono zalezi na tom, jak to ma cely kdo sladeny. jako taky me to kdysi nebralo, ale pomalicku vzdycky kdyz si poslechnu neco lepsiho, tak se taky kousek vzdycky posunu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 27, 2010 Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 Já taky nechápu ty pacienty co maj subwoofery přez celej kufr a 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 (upraveno) Co byste rekli na vymenu ty krabicky, co ji mam na stredovym panelu ;) Upraveno Leden 27, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Vic o nem nevis ;) Ja bych nekupoval audio jak vypada jestly je kasne vypada nebo ne, ale jake ma parametry :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 (upraveno) Vzdyt jsem ti psal, co je to za radio :D Kenwood KDC - BT60U Proto to sem davam, aby se k tomu vyjadrili zasveceni ;) Upraveno Leden 27, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Houmiku záleží proč to chceš měnit. Co vím tak zvuk tě nezajímá. Má to nějaké funkce navíc které by jsi využil? Nebo ti jde čistě o design? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Nic extra navic to nema, asi nic pro me dulezityho. Jen jestli treba ten kenwood vydrzi nejakou chvili. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Nic extra navic to nema, asi nic pro me dulezityho. Jen jestli treba ten kenwood vydrzi nejakou chvili. Tak nějakou chvíli to vydrží... :-d Otázka jak velká ta chvíle bude,ale věřím, že záruku to přežije... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.