Snake Odesláno Červen 19, 2010 Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 Ahojte, dnes sa mi stalo nasledovné. Zamknem auto (Alarm Meta), odídem, ak som dlhšie preč (povedzme 20 min/ pol hodinu) a odomknem, tak mi odomkne vodičove dvere a ostatné nie (kufor neviem, neskúšal som), potom začne alarm hulákať ak ich otvorím. Ak som preč kratšie, tak mi ich normálne odomkne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Červen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Nechal som auto zamknuté celú noc a otvorilo sa v poriadku . To auto je náladové jak ženská! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro sdi Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Ak tam máš pôvodný centrál ,tak by bolo dobré pozriet do pameti závad RJ centrálu. Pokial sa Ti to stane znovu,tak skús len odomknút klúčom. Ak sa dvere odomknú,tak je problém s nejakým odchodovým časom nastaveným v alarme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 ono to ide už v poriadku, len to takto 2x zasrandovalo, hovorím, jak ženská 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 Taky se mi to stávalo se zadníma dveřma až pak celý centrál neodemiká zadní dveře za řidičem, měnil jsem i zámek, ale stále to přes centrál nefunguje? Nevíte čím by to mohlo být? Do kabelů se mi moc hrabat nechce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 pokud jsi měnil mikrospínač, tak můžou být kabely v průchodce polámané.... já měl problém s kufrem - zamykal, nezamykal - díky tomu blbnul celý centrál - po výměně motorku vše ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 pokud jsi měnil mikrospínač, tak můžou být kabely v průchodce polámané.... já měl problém s kufrem - zamykal, nezamykal - díky tomu blbnul celý centrál - po výměně motorku vše ok :) Měnil jsem celý zámek. Nevím o jakým mikrospínači mluvíš, opravdu nevím, že tam nějaký je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 jééé zadní dveře. sorry :) tak to bych tipoval na ty kabely :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 jééé zadní dveře. sorry :) tak to bych tipoval na ty kabely :) A co stím? Dají se nějak sehnat, je to těžké vyměnit? Nebo to musí k panu doktorovi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 no já do toho nikdy nešťáral, takže bych to asi hodil panu dr. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miltas Odesláno Červenec 13, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2011 dobry den a nevite proc kdž zamknu nebo odemknu ovladacem tak se mi neodemknou nebo nezamknout ridicovy dvere ?? O1 1,6 98rok dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.