Přejít na obsah

LP dveře motor stahovačky problémy s elektrikou

Doporučené příspěvky

Ahoj všem začínám bejt v nouzi proto si jdu pro rady u moji Octavie 1 rv 2003 praskla stahovačka tak jsem ji vyměnil z druhé oktavky rv 2000 i s motorkem konektor lehce zkorodovaný tak jsem ho profouknul kontakt sprejem zacvakl a fungovalo stahovaní pouze u řidiče ale přestal mi fungovat centrál stropní světlo na maxidotu svítí stále otevřené dveře takže jsem motorek zase vyndal a dal tam ten původní, ted jdou klíčem zamknout aspon všechny 4 dveře kufr se nezamyká stropní světlo stále nejde nejde ani jedna stahovačka centrál taky nejde maxidot stále ukazuje otevřené dveře koukal jsem na kabeláž i v krku vypadá dobře, Vím že tohle jsem řešil před dvouma rokama na svoji třetí oktávce začli se mi sami stahovat okna nezamykalo se to atd tak jsem vyndal konektor s moturku na stahovacku a byl total zoxidovanej a vylitej vodou nechal jsem ho vysušit vyčistil profouknul kontaktem a od tý doby je klid, tak nevim nechám to chvíli a pak asi seženu jinou kabeláž a moturek nebo tohle je katastrofa jedna stahovačka a přestane jít pulka auta 😄

Upraveno uživatelem SUS99
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...