SUS99 Odesláno Únor 21, 2025 Sdílet Odesláno Únor 21, 2025 (upraveno) Ahoj všem začínám bejt v nouzi proto si jdu pro rady u moji Octavie 1 rv 2003 praskla stahovačka tak jsem ji vyměnil z druhé oktavky rv 2000 i s motorkem konektor lehce zkorodovaný tak jsem ho profouknul kontakt sprejem zacvakl a fungovalo stahovaní pouze u řidiče ale přestal mi fungovat centrál stropní světlo na maxidotu svítí stále otevřené dveře takže jsem motorek zase vyndal a dal tam ten původní, ted jdou klíčem zamknout aspon všechny 4 dveře kufr se nezamyká stropní světlo stále nejde nejde ani jedna stahovačka centrál taky nejde maxidot stále ukazuje otevřené dveře koukal jsem na kabeláž i v krku vypadá dobře, Vím že tohle jsem řešil před dvouma rokama na svoji třetí oktávce začli se mi sami stahovat okna nezamykalo se to atd tak jsem vyndal konektor s moturku na stahovacku a byl total zoxidovanej a vylitej vodou nechal jsem ho vysušit vyčistil profouknul kontaktem a od tý doby je klid, tak nevim nechám to chvíli a pak asi seženu jinou kabeláž a moturek nebo tohle je katastrofa jedna stahovačka a přestane jít pulka auta 😄 Upraveno Únor 21, 2025 uživatelem SUS99 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SUS99 Odesláno Únor 21, 2025 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2025 Nebo mě ted napadlo jestli jsem to nějak nerozkurvil tim motorkem ze starší oktávky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Únor 21, 2025 Sdílet Odesláno Únor 21, 2025 Jestli si to vybavují správně, tak bylo několik variant jednotek. Řídící jednotka byla ve dveřích řidiče. Porovnej čísla dílů. Kdyžtak zkusit nakodovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
SUS99 Odesláno Únor 21, 2025 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2025 No zkusim sehnat uplně stejnej moturek co tam byl doposud a uvidim, kdyžtak to pak nechám napíchnout na vag 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.