Michal Brož Odesláno Březen 10, 2025 Sdílet Odesláno Březen 10, 2025 Ahoj všem, neví někdo po čem jít? Po výměně reproduktorů a vytlumení dveří jsem šroubem z tapecírungu zajej do el. svazku a přetrhnul pár drátů. Dráty jsem jsem znovu opravil a elektronika v nich opět funguje. Co ale přestalo fungovat jsou blinkry v předních světlech (světla svítí), OBD zásuvka pro diag, ventilátor klimatizace/topení a ambientní osvětlení ve dveřích. Může mi někdo poradit co s tím? Předem děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 11, 2025 Sdílet Odesláno Březen 11, 2025 Nějaká prasklá pojistka ? Když jsi projel dráty šroubem tak si toho hodně spojil .... Dráty jsi sice propojil zpět ale ještě bych kouknul na pojistky ,popřípadě může být nějaký ovládací modul vypálený, to bude asi potřeba elektrikáře a proměřovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal Brož Odesláno Březen 11, 2025 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2025 Pojistky jsem prošel jak fyzicky, tak s multimetrem (elektrikář nejsem, ale na všech jsem něco naměřil). Na pozici 35 je pojistka přímo na OBD, světla a další, ale ta je taky v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 11, 2025 Sdílet Odesláno Březen 11, 2025 Přesně to co nebudeš chtít slyšet, bohužel tě bude čekat nějaký servis 😞 jestli se nevypálila nějaká řídící jednotka ... Moc elektroniky v moderní době 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal Brož Odesláno Březen 12, 2025 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2025 S tím počítám 😂, dost možná to odnesla BCM jednotka, za chyby se platí 😀 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.