Přejít na obsah

Chipsova Octavia

Doporučené příspěvky

18.8.2010 - Kola dorazila

tak mám komplet kola+pneu

Takže přidávám pár fotek kol, která mě před chvilkou dorazila... Musím říct, že oproti fotkám atd....na živo vypadaj ŠUKÉZNĚ a hlavně velce....

Tak 17tky no.....a hlavně jsem je ještě na žádným autě neviděl...a váha mě taky překvapila = 11kg, řekl bych více, podle vzhledu...

20100818005.jpg

20100818006.jpg

20100818007.jpg

20100818008.jpg

Zejtra v 1400 půjdou na auto + geometrie a vše, co k tomu patří....

Dneska objednán na revizy LPG na úterý v 1000 v HK + pak vezu auto rovnou na kompletní renovaci laku + vyzvednutí a nasazení bočního blatníku a lišty v barvě......

Zejtra dodám fotky s kolama a na rozkoši se máte naco těšit.... :)

Upraveno uživatelem John Chipsa
Odkaz ke komentáři

Kluk jedna ušatá, jak je zvědavej, ale to je dobře :) Hele po douhém rozhodování, co vzít za kolik, kde atd.... jsem projel fórá, diskuze, články atd.... a koupil jsem Goodride 225/45/17 v akci... I Tregi psal, že je spokojenej a držej a nekloužou, takže jsem je volil, samosebou si myslím, že mě vydržej tak jednu sezónu a pak vemu jiný ( nebo třeba ne ) uvidíme uvidíme......

Když jsem na Peugotu a Hondě měnil pneu, nikdy jsem to neřešil... přijel do servisu, řekl, co chci, on něco nandal a já putoval dál....a vždy spokojenej...

Známe to asi všichni....vybírám.....vybírám....a pak přeberu ( ne vždy, ale někdy ten pešek prostě je :lol: ) Takže uvidíme.... dneska večer dám info, jak budou držet při 180 a na okrskách = jedu do HK na Expendables od 1700

Odkaz ke komentáři

NOVÉ KOLA - 19.8.2010

konečně..........

Takže kola se dělala cca 90 minut a pak jsem jel rovnou do HK..... Cesta byla super a co mě překvapilo....

1) Jízdní vlastnosti krása, tolik se nenaklání ( až bude i podvozek... hmmm )

2) Nepíská, oproti Bravůris 2

3) No...prostě super ( skoro každej se otáčel ) :palec:

A tady fotky, jak že to vlastně v reálu vypadá......

Naložené pneu + alu kola

20100819001.jpg

20100819002.jpg

ještě stáre kolo a vedle čeká nové....

20100819007.jpg

a tady ho mááááááméééééééééééééééééééé

20100819008.jpg

20100819010.jpg

ještě geometrie....

20100819012.jpg

a už jsem doma z HK

20100819016.jpg

A teď čekám gratulace a obdiv :) :lool: CO NA NĚ ŘIKATE?

Odkaz ke komentáři

Díky :-) ee mám to schovaný, tam vepředu, u toho plastu, jak zvedneš kufr, tak podtím to mám.... je to tam trochu zvednutý.... Předtím tam byl takovej sráč, ve kterým to bylo schovaný, ten jsem vyndal a urovnal k obrazu svému :D

Mám rád volnej a čistej kufr.....a to mám podtím ještě originální koberec, pač tohle je jen na převozy atd.... :lol:

Jinak toho krokodýla mám cca od 3let a nechtěl jsem ho vyhodit, tak semnou bude jezdit.... Pak mám ještě takovou velkou opici Charlieho taky cca od 3let, ale ten semnou jezdit nebude....nejspíš :P

Upraveno uživatelem John Chipsa
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...