Přejít na obsah

Chipsova Octavia

Doporučené příspěvky

To byl zase dneska den, ráno vztávat v 0330 a pak na Moravu, ráno všechno OK... Přijedu tam a celkem taky OK, zkoušky jsem udělal takže pohoda, ale cesta zpátky kolem 1500 v těch vedrech a komplet v obleku a bez klimačky....já myslel, že chcípnu.... Ale taky ještě OK a říkám, že si zajedu k McDonald do driveru, objednám colu a dva cheese, no a víte, jak nemám držák na kelímky, tak používám ten od meka na zavěšení u okna, ale už minule jsem si říkal, že je nějakej divnej a dneska, jako vrchol všeho : Uchopim kelímek, vložím do držáku, chytnu brčko, vyndám z obalu, a pomalu vsouvám do Coca Coly, když v tom.....se kelímek převrhl, přímo do klína a na sedačku.... ani jsem nedutal... :palec: Tak jsem polil sakový kalhoty, sedačku, vestu ( naštěstí kravata uhla rychle :-D sem měl bílou )

No tak to byl dnešní den.... Kolem 1800 přijedu domů a že dolakuju interiér na bílou.....no ani to se nedařilo, dělaj se bublinky a asi to budu muset předělat.... :smich: Aspoň, že na bowlingu jsem byl druhej, pač ani ten se nedařil.....

To byl zase den.......

Odkaz ke komentáři

cerrtinka + jackie :

No jasný, naštěstí, že tam dávaj to víčko.... Ale stejně v záchvatu šíleného záchránění jsem kelímek trochu zmačknul :palec: no a bylo to všude.... Však to byl jasnej učel pobavit, stanou se i horší věci, jako když mě předjížděl 3jkovej bavorák na zebře do zatáčky a na přechodech, fakt kokot.... a nejen mě, bylo to taková polokolona.... Nevim, kam spěchal, ale mohl počkat 100m, kde je rovina... Ale jo, dnešní den byl sranda den.... Kalhoty poputujou do čistírny a sedačky se budou čistit..... Tak mě to nějak žíly netrhá.... Sice je ten flek přímo mezi nohama ( na sedačce ) vypadáto...ano...divně :smich:

PS : cerrtinka : Ano je to od Coly :smich:

Odkaz ke komentáři

Na bílou jedině servil, aby bílá..bílá...byla

+ nárazník

Tak jsem stříknul interiér do bíla....

20100628001t.jpg

20100628002d.jpg

fotky, jak to vypadá v autě dodám dneska, nebo zejtra ( nechce se mě jít dolů :-D )

a blatníček už tu sedí vedle mě

20100630001.jpg

20100630002.jpg

Je v barvě cappucíno, ale to mě neva, hlavně, že není poškrábanej ( teda jen na 3 místech, ale to mě neva a není to ani hluboký.... ) a lakem to zmizne

Odkaz ke komentáři

Hurááááá provolejte HALELUJÁ

klimačka funguje

Tak se dneska konečně udělala klimačka.... kolečko za 1300,- Juchůůůůů neutopim se .....

Docela byla sranda nandat to....

20100701001.jpg

20100701003.jpg

20100701004.jpg

A jak, že vypadá bílej interiér?

20100701006.jpg

20100701007.jpg

A včera cesta do HK.... To křídlo je super :palec: :o

20100630003.jpg

Co říkáte na tohle? Ale nejdříve se pěkně zamyslete, příjde mě to docela zajímavá kombinace...

20100620019.jpg

lišty do barvy + kliky, černá střecha + B-sloupky + lišta dole....

Odkaz ke komentáři

10.7.2010 - Lenost byla poražena

Instalace částečného interiéru

Tak jsem se dneska konečně asi po tejdnu rozhejbal a šel dělat interiér.... No dělal jsem od 1500 do 2000......

Nějaký části ještě chyběj, ale snad dorazej později.... foto před a po :-)

20100710001.jpg

20100710012.jpg

20100710002.jpg

20100710013.jpg

20100710003.jpg

20100710014.jpg

Ale narazil jsem i na jeden problém.... plyn...

20100710007.jpg

a abych nemusel nic vrtat, udělal jsem to takhle....

20100710015.jpg

20100710016.jpg

20100710022.jpg

Zatím tam je plno nedodělků, kterých jsem si předtím nevšiml a popravdě ani jsem si je neuvědomil... Všechno se to dá do kupy... :-)

Jinak nevim, jak jsem mohl mít šedej interiér... fuj :lool:

Odkaz ke komentáři

Nevíte někdo?

1) Když jedu, tak slyšim ( mám pocit, že to nedělalo ), jako by letěla helikoptéra přímo vedle mě.... ale fakt nevim, co to je a v klidu to nedělá... A nevim, no.... mě se to nějak nezdá...

2) Teď nevim, jak se to jmenuje ( je to vedle serva a nádrže na odstřík a myslím, že to má co dočinění s emisema nebo tak něco ) Ale cvaká to, v autě to slyšet není, ale minule jsem něco kutil v motoru a když ho nastartuju tak to u toho tíká ( tik tik tik tik tik ti tik.... a pořád ) a když tam vytáhnu ( foto - je to nějakej konektor ) tak to přestane tikat....

Více viz foto :

20100602003.jpg

Odkaz ke komentáři

Živočich7007

Sem rád, že některý lidi nespěj :-)

No a k tématu :

1) mám zavřený okna a jen klimačku, vim, jakej zvuk myslíš, ale je docela podobnej, ale jak říkám, jezdím zásadne s klimkou a okna pěkně utemovaný :-)

Je to taky podobný tomu, když si člověk nechá zimáky a jezdí s nima v létě, ale mám letní pneu :-) Nechtěl bych si něco vysrat :-(

2) Ano, mám benzín a mám tam něco jinýho... :-) ale nemůžu si vzpomenout, jak se to jmenuje

Odkaz ke komentáři

tak sem se sek ale ja ju bydu menit

Vozidla s řízeným katalyzátorem mají dále palivový systém vybavený nádobkou s aktivním uhlím (pohlcovač benzínových par). Tato nádobka zamezí tomu aby benzínové páry unikaly z nádrže paliva do atmosféry. Tyto páry jsou vedeny do nádobky s aktivním uhlím a tam jsou při stojícím motoru pohlceny. Při jízdě je aktivní uhlí otevřením větracího ventilu odvětráno a benzínové páry jsou spáleny v motoru. Celý tento systém nepotřebuje údržbu.

Odkaz ke komentáři

Ano...ano... Aktivní uhlí se to jmenuje :-) Díky chlapáci :D , ale přestane tikat, když jí odpojim....

Takže se měnit nemusí, ale JJM jí bude měnit, protože nechce, aby něco cvakalo, říkám-li to dobře :-)

A nevíte náhodou, co by mohlo dělat to hučení?, jak jsem psal vejš?

A dneska jsem platil svojí první pokutu za jízdu.... :-( 83km/h v obci....no za 2500,- ach jo.... a kde že? : Dolní kalná.... A tolik aut projelo a ani jedno neprobliklo, že měřej :-(

Odkaz ke komentáři

JJM

Jo no...ložiska to by mohlo bejt.... pač mě to taky dělá, když jedu rychlejc, kolem 80 a vejš....

¨

A to uhlí : já zase cejtím plyn, to bych mohl mít taky od toho....

PS: Ta pokuta, taková hezká sečna to byla, jsem se usmál a říkám, jestli by jsme se nemohli nějak domluvit a ona : bohužel, to je taxiální cena a níž jít nemůžu.... :-( škoda

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...