Guest houmik Odesláno Červen 27, 2010 Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 aby ti to nevadilo pak jako na oci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 Myslím, že ne.... ale bude to šukézní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 To byl zase dneska den, ráno vztávat v 0330 a pak na Moravu, ráno všechno OK... Přijedu tam a celkem taky OK, zkoušky jsem udělal takže pohoda, ale cesta zpátky kolem 1500 v těch vedrech a komplet v obleku a bez klimačky....já myslel, že chcípnu.... Ale taky ještě OK a říkám, že si zajedu k McDonald do driveru, objednám colu a dva cheese, no a víte, jak nemám držák na kelímky, tak používám ten od meka na zavěšení u okna, ale už minule jsem si říkal, že je nějakej divnej a dneska, jako vrchol všeho : Uchopim kelímek, vložím do držáku, chytnu brčko, vyndám z obalu, a pomalu vsouvám do Coca Coly, když v tom.....se kelímek převrhl, přímo do klína a na sedačku.... ani jsem nedutal... Tak jsem polil sakový kalhoty, sedačku, vestu ( naštěstí kravata uhla rychle :-D sem měl bílou ) No tak to byl dnešní den.... Kolem 1800 přijedu domů a že dolakuju interiér na bílou.....no ani to se nedařilo, dělaj se bublinky a asi to budu muset předělat.... Aspoň, že na bowlingu jsem byl druhej, pač ani ten se nedařil..... To byl zase den....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 promin..nejdřív mě to pobavilo.. ale znáš mě ...holt smůla noo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 když se daří tak se daří hlavně že se nestalo nic horšího 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 cerrtinka + jackie : No jasný, naštěstí, že tam dávaj to víčko.... Ale stejně v záchvatu šíleného záchránění jsem kelímek trochu zmačknul no a bylo to všude.... Však to byl jasnej učel pobavit, stanou se i horší věci, jako když mě předjížděl 3jkovej bavorák na zebře do zatáčky a na přechodech, fakt kokot.... a nejen mě, bylo to taková polokolona.... Nevim, kam spěchal, ale mohl počkat 100m, kde je rovina... Ale jo, dnešní den byl sranda den.... Kalhoty poputujou do čistírny a sedačky se budou čistit..... Tak mě to nějak žíly netrhá.... Sice je ten flek přímo mezi nohama ( na sedačce ) vypadáto...ano...divně PS : cerrtinka : Ano je to od Coly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 tak to se budeš muset fest snažit při čištění aby ten flek zmizel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Na bílou jedině servil, aby bílá..bílá...byla + nárazník Tak jsem stříknul interiér do bíla.... fotky, jak to vypadá v autě dodám dneska, nebo zejtra ( nechce se mě jít dolů :-D ) a blatníček už tu sedí vedle mě Je v barvě cappucíno, ale to mě neva, hlavně, že není poškrábanej ( teda jen na 3 místech, ale to mě neva a není to ani hluboký.... ) a lakem to zmizne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Hurááááá provolejte HALELUJÁ klimačka funguje Tak se dneska konečně udělala klimačka.... kolečko za 1300,- Juchůůůůů neutopim se ..... Docela byla sranda nandat to.... A jak, že vypadá bílej interiér? A včera cesta do HK.... To křídlo je super :o Co říkáte na tohle? Ale nejdříve se pěkně zamyslete, příjde mě to docela zajímavá kombinace... lišty do barvy + kliky, černá střecha + B-sloupky + lišta dole.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 TO NÉÉÉÉ :) TY ČERVENÉ KOLA JSOU JAKO PĚST NA OKO :) DEJ ČERNÉ A BUDE TO VYPADAT LÍP JINAK GRATULUJI K OPRAVĚ KLIMY :o BEZ NÍ TO JE V LÉTĚ PEKLO ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 :) ;) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Vy víte hovno, co je cool :) ;) Ale byl to jen pokus, dám tak tyhle kola, ale ve stříbrným... ještě uvidím.... :-) PS: Klimačka je bombice, konečně je ježdění v autě zase příjemné..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 3, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 No vypada to dost zajimave :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Jóóó pán je hračička ale tak to má být! Oktule krásná tak ať ti slouží jak má a mnoho šťastných km :lool: ps: buď rád že jsi si u ,,mekáče" dal kolu,mít tam kafe tak máš jajca na tvrdo :P :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 10.7.2010 - Lenost byla poražena Instalace částečného interiéru Tak jsem se dneska konečně asi po tejdnu rozhejbal a šel dělat interiér.... No dělal jsem od 1500 do 2000...... Nějaký části ještě chyběj, ale snad dorazej později.... foto před a po :-) Ale narazil jsem i na jeden problém.... plyn... a abych nemusel nic vrtat, udělal jsem to takhle.... Zatím tam je plno nedodělků, kterých jsem si předtím nevšiml a popravdě ani jsem si je neuvědomil... Všechno se to dá do kupy... :-) Jinak nevim, jak jsem mohl mít šedej interiér... fuj :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Červenec 11, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2010 hezkýýýý !!! :lool: aj ja chcem zmeniť šedú, ale nejak sa mi nedarí zohnať rs-ové tapece 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2010 markoj Díky, taky hezky jedeš :-) No já sem chtěl hlavně černý a jestli jsou RS nebo ne to mě nějak netankuje, pač ten černej látkovej střed půjde do jiný barvy.... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Červenec 11, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2010 Aha tak to je iná vec, asi skúsim aj ja mrknúť po čiernych tapecoch a potom okuknem ako si tam nahodil inú barvu toho stredu ps: to svetlo na novom tapece, pri otvorení dverí máž už funkčné, odkiaľ si ho napájal ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2010 markoj Ještě mě nesvítěj, ale budou ( neměl jsem drátky atd.... ) a nevim odkud budu napájet ( dám tam 9V baterku a budou svítit poříd :-D ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Nevíte někdo? 1) Když jedu, tak slyšim ( mám pocit, že to nedělalo ), jako by letěla helikoptéra přímo vedle mě.... ale fakt nevim, co to je a v klidu to nedělá... A nevim, no.... mě se to nějak nezdá... 2) Teď nevim, jak se to jmenuje ( je to vedle serva a nádrže na odstřík a myslím, že to má co dočinění s emisema nebo tak něco ) Ale cvaká to, v autě to slyšet není, ale minule jsem něco kutil v motoru a když ho nastartuju tak to u toho tíká ( tik tik tik tik tik ti tik.... a pořád ) a když tam vytáhnu ( foto - je to nějakej konektor ) tak to přestane tikat.... Více viz foto : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 1)ta helikoptéra jak říkáš tak ten zvuk znám a dělá mi to když jedu a jsou otevřená zadní okna třeba je to u tebe to samé 2) to co jsi tam zakroužkoval by měl být palivovej filtr........ale jinak nevím co tam může cvakat a ted koukám ty máš benzin já mám ropáka a v tom místě je palivovej filtr ale u tebe nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Živočich7007 Sem rád, že některý lidi nespěj :-) No a k tématu : 1) mám zavřený okna a jen klimačku, vim, jakej zvuk myslíš, ale je docela podobnej, ale jak říkám, jezdím zásadne s klimkou a okna pěkně utemovaný :-) Je to taky podobný tomu, když si člověk nechá zimáky a jezdí s nima v létě, ale mám letní pneu :-) Nechtěl bych si něco vysrat :-( 2) Ano, mám benzín a mám tam něco jinýho... :-) ale nemůžu si vzpomenout, jak se to jmenuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 tak to vážně nevím a ač bych rád poradil tak nevím soráč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 nadobka s aktivnim uhlim , mnela by se mnenit jednou za nekolik tisic km, cvaka i mne a pri to nevadi http://www.lacneautodiely.sk/octavia/nadrz...im-octavia-253/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 tak tak,nádobka s aktiv.uhlím cvaká i mě.taky jsem si toho jednou všiml a měl jsem pocit že to asi předtím nedělalo,ale myslím si že cvakat by měla,podle toho co jsem se ptal dvou lidí s octávkama.jestli se musí měnit po několika tisících km,by mě zajímalo taky.(?) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 tak sem se sek ale ja ju bydu menit Vozidla s řízeným katalyzátorem mají dále palivový systém vybavený nádobkou s aktivním uhlím (pohlcovač benzínových par). Tato nádobka zamezí tomu aby benzínové páry unikaly z nádrže paliva do atmosféry. Tyto páry jsou vedeny do nádobky s aktivním uhlím a tam jsou při stojícím motoru pohlceny. Při jízdě je aktivní uhlí otevřením větracího ventilu odvětráno a benzínové páry jsou spáleny v motoru. Celý tento systém nepotřebuje údržbu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 Ano...ano... Aktivní uhlí se to jmenuje :-) Díky chlapáci :D , ale přestane tikat, když jí odpojim.... Takže se měnit nemusí, ale JJM jí bude měnit, protože nechce, aby něco cvakalo, říkám-li to dobře :-) A nevíte náhodou, co by mohlo dělat to hučení?, jak jsem psal vejš? A dneska jsem platil svojí první pokutu za jízdu.... :-( 83km/h v obci....no za 2500,- ach jo.... a kde že? : Dolní kalná.... A tolik aut projelo a ani jedno neprobliklo, že měřej :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 z vyfuku ked stojim mi strasne smrdi benzin , na Emisnej sem mnel dobry hodnoty lepsi jak pred 2 lety tak to chci vymenit uvidim pak reknu co a jak (cvakani asi neprestane ), a škoda tej pokuty ale aj tak to mas lacne :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 a ten hluk , mne to delali ložiska odešlo mi zadni a hučelo od 80 a viš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 JJM Jo no...ložiska to by mohlo bejt.... pač mě to taky dělá, když jedu rychlejc, kolem 80 a vejš.... ¨ A to uhlí : já zase cejtím plyn, to bych mohl mít taky od toho.... PS: Ta pokuta, taková hezká sečna to byla, jsem se usmál a říkám, jestli by jsme se nemohli nějak domluvit a ona : bohužel, to je taxiální cena a níž jít nemůžu.... :-( škoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.