Přejít na obsah

secacky z OII do OI

chosehero

Doporučené příspěvky

Zdravim, premejslim o jinych sedackach do moji octavie combi. Ty co tam mam jsou dost nepohodlne predevsim na delsi cestu. Koukal jsem po sedackach z OII, ale nevim jestli tam budou pasovat nebo jak si to popripade upravit. Nemate s tim nekdo zkusenost, popripade jestli se tam da nacpat neco pohodlnejsiho. Mam OI combi, r.v. 1999.

Diky P.

Odkaz ke komentáři

sedacky z Golfa IV, bud normalni nebo polosporty... pasujou taky sedacky z Leona. Da se to (vymena za sedacky z OII), nekde v inzeratech jsem videl specialni kolejnicky, ktery nahradi ty stavajici a na ty pak muzes namontovat sedacky z OII.

dal jsem si teda tu "praci" a nasel jsem ti odkaz na ten inzerat, cena za ty kolejnicky je ale dost vysoka

edit: a nemas uz ty sedacky dost prosezeny?

edit2: koukal jsem se rychle na nejaky inzeraty, zalezi, kolik penez do toho chces dat, nasel jsem pekny polosporty v kuzi za prijemny penize

a nebo takhle vypadaji ty ze Seata

Odkaz ke komentáři

Prosezene nejsou, jen jsou nepohodlne a to si nestezuju jen ja:), ale i moji znami. Ty v kuzi jsou fajn, ale cena porad vysoka, muzu mit z O2 klasiku cernou za 4tis, ale ty kolejnicky jsou teda palka. Co zadni sedadla z OII to nebude problem? O tech sedackych z LEONa jsem taky neco nasel, ale porad je to pekna palka :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

mno, abych rekl pravdu... cena 10tisic za ty kozeny polosporty mi prijde fajn :rolleyes: zadni nevim, jestli das, vsichni resi jen predni :palec:

vcelku moc moznosti nemas

1. Golf IV - kolem 5-10tisic, tam zalezi, jestli sezenes latkovy, kozeny, s pytlem, s vyhrevem atd...

2. Seat - tam bych bral taky ty sporty a nebo Recara (blbe se hledaji)

3. OII - vymena kolejnicek + sedacky, cena bude taky zacinat nekde na 8tisich, zalezi na sedackach...

4. nebo vzit tvoje sedacky, nechat vymenit molitany za nejaky lepsi, nechat si prodlouzit ty spodni molitany a nechat ocalounit do puvodni latky

jinak me zadny jiny reseni nenapada. Ja osobne chtel predelavat spodni molitany a potom calounit do bily kuze, nakonec jsem se rozhodl pro RS sedacky

edit: pokud neresis penize, tak pekny by byly sedacky z Golfa R32 :palec:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Cau,

resim podobny problem, mam O1 r.v. 2004, sedacky jsou krasne, neprosezene, ale na delsi cesty proste na nic, boli zada a nohy. Takze si asi nepomuzes s novejsima z Tourky. Podle me proto, ze maji moc kratky sedak. Mam 190cm, takze se tam proste pohodlne neopru celym stehnem. Na delsi cesty kolem 3 hodin to resi ucinne tempomat, kdy sundam nohu z plynu a odpocinu si (pripadne polstarek pod stehno), ale na dovolenou si to utrpeni nedokazu predstavit.

Pokud si budes davat sedacky z O1 RS, Leona (pokud sezenes z Cupry, tak mas urcite o pohodli postarano) nebo polosporty z GIV, tak napis, jak se ti sedi, kolik si do toho vrazil a jestli to za to stalo :lool:. Ja se asi poohlednu po nejakych vrakacich, kuzi nechci, kdo se v tom ma potit.

Odkaz ke komentáři

A kde mi takovy zazrak udelaji? Rozparat sedacku, vyhazet molitany a dat nejake kvalitnejsi/delsi + zpet ocalounit podobnou latkou, protoze ta puvodni bude pravdepodobne mala nebo znicena po teto uprave. Pocitam ze to bude dost pracne, a tak me napada, jestli to nebude drazsi nez si koupit RS sedacky :lool:. Klidne bych sel i do polosportu z GIV, ale nevim jestli bych si pomohl, neznam nikoho z GIV abych to ozkousel jestli to vubec za neco stoji, resp jestli je to lepsi na delsi cesty, o bocni vedeni mi nejde, jenom o ten sedak.

Odkaz ke komentáři

ty RS sedacky fakt nenabizeji o tolik lepsi komfort v miste toho podsedaku :palec: jako mne to vyhovuje, ale myslim, ze ty bys za to dal zbytecne penize... on ti podle me udela sedacku tak, jak budes chtit :lool: jinak kdyz budes hledat, tak se daji normalne sehnat original latky, nemel by s tim byt problem. Kdyz se chce, tak vsechno jde :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak po vymene mailu s woo-doo.eu, mi chlapek na napsal, ze by mi sice mohli prodlouzit sedak, ale vzhledem k tomu, jaky by byl vysledek a cena, tak at si radeji koupim polosporty nebo z GIV nebo Topsporty z Leona. Ferove jednani. Zadny lakovani. Takze nezbyva nez nasetrit na nejaky lepsi sedacky, no co, kdyz uz tak uz, nasetrim na nejaky vyhrivany sesle s pytlema a necham si to zdratovat.

Odkaz ke komentáři

Nasel jsem krasny recara z Golf IV v cerny kuzi, ale ta cena je teda husta :palec: 1300 euro :smich: ale to by bylo vymazleny :palec: nevim, no, ted jich moc neni, co tak koukam :smich: a ty latkovy polosporty jsou bud v modry nebo cerveny, to se ti taky moc nehodi.

post-16-1277798117_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 7 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes jsem překročil 500 km, takže duben byl slabota. Pořád se mě drželo nějaké nachlazení. Dnes jsem byl na Bílém kameni na Libavé, nejdřív jsem myslel, že nepojedu, protože v úterý jsem si při vyjíždce na kole zase přivodil kašel, ale nakonec jsem to dnes risknul. A bylo to fajn, taky díky tomu, že jsme jeli mimo ty nejvíce zatížené trasy. Akorát počasí takové, že jsem se furt převlíkal. Tak snad zítra budu fit, abych mohl zase vyrazit.
    • Se podívej na severozápad až k hranicím ....... šluknovský výběžek . Takže nic .  Proč se ten brzdič měnil ?
    • podržet déle aby vyjeli nahoru jak píšeš, pak dlouho podržet tlačítko pro zavření aby se znovu nastavila / resetovala úroveň maximálního otevření - měl by se ozvat tón. Pokud to nepomůže bude problem v zámku nebo vzpěrách, měl jsem to podobně a ze začátku to fungovalo divně - jen to odskočilo a pak už to ani neotvíralo a bylo to zámkem což je levnější jak vzpěra.
  • Vytvořit...