škodik Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 ahoj, jak jsou ted průtrže mračen tak mám hodně mokrou podlahu jak v zadu tak i trochu ve předu.Prvně jsem mysle,že za to můžou pirelky co byly potrhaný,ale dneska lilo jak z konve,auto stálo a na podlaze vody jak kdybych nechal otevřený okno. Nějak mě nic už nenapadá.Díky za každou dobrou radu..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 a zkousel si vsechny ty normalni figle? :lool: kanalky, pak zkontrolovat tesneni za tapecem atd? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 kanály jen ty přední,tapecama mi tam neteče,nebo jsem to nepochopil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 tak to je orisek :lool: chtelo by to asi odstrojit hodne veci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 zrovna včera jsem měl koomplet vnitřek venku......ale asi nic jinýho nezbude. A kde přesně jsou všechny kanály abychnáhodou na nějaký nezapomněl...nemám z toho vůbec radost..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 Máš šíbr? Ten dovede nadělat paseku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 Máš šíbr? Ten dovede nadělat paseku. jj,šíbr tam mám.....ale stropnice je suchá,kudy vedou ty blbý kanály nemáte někdo prosim vás obrázek nebo tak něco? Byl bych neskonale vděčný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 ... nebo zkus zajet do myčky a zůstaň sedět v autě a zkus to vysledovat kudy tam zatéká. Já jsem kdysi takhle vyřešil problém se zatékáním u Feldy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 myslel jsem ty predni kanalky, ale ty si asi cistil... :lool: jestli jsou cisty poznas tak, kdyz nalijes na okno vodu a ta by ti mela vytect jako by u zasterky za prednim kolem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 ty mám čistý,rozhejbával jsem stěrače,tak jsem to rovnou i vyčistil ale tu myčku bych mohl zkusit,spojim přijemný s užitečným :lool: ted čistím sání tak pak.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.